Droguri in penitenciare. Retea destructurata de DIICOT si Politie

05 Feb 2018 12:08
Droguri in penitenciare. Retea destructurata de DIICOT si Politie
În această dimineață, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism " Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au efectuat 7 percheziții domiciliare, pe raza orașului Mioveni și a municipiilor Giurgiu și București, la locuințele și locurile de detenție ale unor suspecți, într- cauză ce vizează traficul de droguri de mare risc.
În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu luna august 2017 și până în prezent, mai mulți suspecți au introdus în penitenciarele Mioveni și Giugiu cantități de heroină, care erau ulterior porționate și distribuite consumatorilor privați de libertate.
În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 39 de comprimate de metadonă, telefoane mobile și ustensile susceptibile a fi folosite la consumul de droguri.
La sediul D.I.I.C.O.T. " S.T. Pitești vor fi aduse, în verea audierii, un număr de 20 persoane.
La activitați participă luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.
foto: Politia Romana

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677