Ducati Energia România se extinde cu un nou spațiu de producție, la Ploiești - FOTO/VIDEO

26 Sep 2018 09:00
Ducati Energia România se extinde cu un nou spațiu de producție. Acesta funcționează în cadrul Parcului Industrial Ploiești.
Ducati Energia România se află în topul companiilor de echipamente electrice și electrotehnice din județ și din țară. Primul punct înființat a fost la Bușteni în anul 2005. Fabrica din Bușteni are ca obiect de activitate producția de condensatori, cu un efectiv de 350 de angajați. Principalele produse realizate la Bușteni sunt condensatori "power factor correction" atât monofazați, cât si polifazați, condensatori pentru tracțiune utilizați in transportul feroviar, condensatori pentru turbine electrice, condensatori de medie tensiune, condensatori pentru pornirea motoarelor electrice cu carcasă atât de plastic, cât și metalică. În prezent, la Bușteni se produc zilnic aproximativ 100.000 de condensatori, iar anul viitor se dorește creșterea cu 12% a producției.
La Ploiești Ducati Energia România are în prezent aproximativ 250 de angajați, iar obiectul de activitate al fabricii din Parcul Industrial Ploiești este producția de contoare inteligente, analizatori și regulatori, precum și stații de alimentare pentru autoturisme electrice. La Ploiești se produc în prezent 10.000 de contoare inteligente pe zi, iar în anul următor se preconizează o producție de 13.000 de contoare pe zi.
"În prezent suntem foarte aproape de a realiza o nouă hală productivă de 1500 de metri pătrați în Ploiești Industrial Parc, în colaborare cu compania sud-coreeana Nuintek producătoare de "film de polipropilenă metalizat". Acest produs inedit, numit "polipropilenă metalizat", destinat producerii condensatorilor utilizează instalații tehnologice avansate nefiind pănă în prezent produse de nicio companie din România. Prin aceasta nouă investiție Ducati și Nuintek își propun crearea de noi locuri de muncă atât de necesare economiei naționale", a declarat Bogdan Avram, director general Ducati Energia România.

Investiția se ridică la 1,5 milioane de euro. La prezentarea fabricii din Ploiești au participat autoritățile locale și județene, parlamentari si ambasadorii din Italia și Coreea de Sud.

COMENTARII

64x64

Badila Adelina Ioana

Asi dori un loc de munca la ducati numar de telefon 0725749649
64x64

Necula Magdalena Nicoleta

Mai este disponibil postul de contabil?
64x64

Mihai Marilena

Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
64x64

Mioara Frincu

Buna ziua..mai aveti locuri vacante??
64x64

jeloaica ana

pPropunere de colaborare pentru etalonari si verificari metrologice.Suntem autorizati si atestati 17025 pentru domeniile de masurare;mase,forte,lungimi,presiuni,temperaturi,fizico-chimice si electrice.daca sunteti interesati de serviciile noastre ne puteti contacta pentru mai multe detalii.0742175576 .Multumim anticipat.
64x64

Burbea Ioana lavinia

Bună ziua! Aveți locuri vacante?
64x64

gabriela

M-ar interesa să știu dacă se mai fac angajări la Ducati ptr că m-ar interesa un loc de muncă

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677