Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru și Alifantis & Fragileband sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta anul acesta la Festivalul Castanilor de la Ploiești

28 Sep 2017 14:59
Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru și Alifantis & Fragileband sunt doar câțiva dintre artiștii care vor cânta anul acesta la Festivalul Castanilor de la Ploiești
Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti organizează, în perioada 6 - 7 octombrie 2017, Festivalul Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk “Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, ediţia a XVIII-a. Evenimentul se va desfășura la Teatrul “Toma Caragiu” din Ploieşti, partener în cadrul acestui proiect.
Juriul de preselecţie, alcătuit din profesorul de educaţie muzicală Rodica Georgescu, maestrul chitarei clasice - profesor Constantin Mitulescu şi profesorul de muzică ușoară Cristinel Florea, a stabilit că în finală vor urca pe scenă 16 concurenți, după cum urmează:
- Băiţel Liviu din Eforie Nord, judeţul Constanţa
- Bivolaru Kethy din Bucureşti
- Broșteanu Octavian din Alexandria, județul Teleorman
- Cîrciumaru Radu Filip din Târgu-Jiu, județul Gorj
- Ciura Iuliu din Vașcău, judeţul Bihor
- Cojocaru Monica din Arad, județul Arad
- Comănescu Radu din Moinești, județul Bacău
- Florian Dana din Bucureşti
- Goşa Şerban din Alba Iulia, judeţul Alba
- Mariciuc Cosmin din Săveni, judeţul Botoşani
- Palalae Claudiu din Brașov, județul Brașov
- Porumb Delia din Valea Râmnicului, județul Buzău
- Rădulescu Adrian din Ploiești, județul Prahova
- Thomits Patricia din Sibiu, județul Sibiu
- Grupul Cântec Nou din Ploieşti, judeţul Prahova
- Trupa Unda din judeţul Braşov

Programul festivalului este următorul:

Vineri, 6 octombrie 2017, la Teatrul “Toma Caragiu” Ploieşti:
Ora 17.00 – Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk
Ora 20.00 – Recitaluri:
- Trupa Arhaic
- Ducu Bertzi & Friends
- Vasile Șeicaru & Nicolae Matei (claviaturi)

Sâmbătă, 7 octombrie 2017, la Teatrul “Toma Caragiu” Ploieşti:
Ora 18.00 – Gala Laureaţilor
Ora 20.00 – Recitaluri:
- Tatiana & Marius Ojog
- Cosmin Vaman, Alexandra Andrei și Trupa Spam
-Alifantis & Fragileband

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8736 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0226 -0.0208
GBP Lira sterlina 5.3968 -0.0013
CHF Francul elvetian 4.5028 0.0097
XAU Gramul de aur 237.9570 0.0176