Duminica are loc ultima probă a concursului de admitere " verificarea cunoștințelor - la Scoala de Pompieri din Boldesti

19 Jan 2019 12:55
Duminica are loc ultima probă a concursului de admitere " verificarea cunoștințelor - la Scoala de Pompieri din Boldesti
Comunicat de presa ȘCOALA DE SUBOFIȚERI DE POMPIERI ȘI PROTECȚIE CIVILĂ "PAVEL ZĂGĂNESCU" BOLDEȘTI: Concurența a fost mare în această toamnă pentru cele 300 de locuri, în specialitatea maistru militar auto și specialitatea subofițer de pompieri și protecție civilă.
După cele două probe eliminatorii - vizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice - au rămas în concurs 712 candidați, din totalul de 768 înscriși. Cei 712 candidați, cu vârste cuprinse între 18-27 ani mai au de susținut ultima probă a concursului de admitere " verificarea cunoștințelor, duminică 19 ianuarie a.c, când se vor afișa listele cu rezultatele finale.
Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu", Boldești este o instituție de învățământ militar preuniversitar de nivel postliceal, aflată în subordinea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență care are misiunea de a asigura formarea profesională a personalului I.G.S.U./ M.A.I. în context formal și nonformal, în domeniul managementului situațiilor de urgență, pe baza standardelor de pregătire profesională, prin formare inițială și continuă în scopul dobândirii și dezvoltării competențelor profesionale necesare îndeplinirii misiunilor și atribuțiilor postului, precum și evoluției în cariera militară.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677