E viscol pe munte. Mai multe persoane s-au ratacit (VIDEO)

23 Oct 2017 18:30
E viscol pe munte. Mai multe persoane s-au ratacit (VIDEO)
Doua grupuri de turisti au sunat dupa ajutor dupa ce s-au ratacit, unul in zona Ciocarlia si altul in zona Babele, din muntii Bucegi.
"Pe o astfel de vreme, mai sunt oameni in pantofi si adidasi care se plimba pe munte. In mai putin de 3 minute diferenta, Salvamont Busteni a primit apelurile de urgenta, de la doua grupuri de turisti rataciti in zona Varfului Ciocârlia si in zona Babele. Cauta-i acum prin ceață, na...", scrie Salvamont Romania, pe Facebook.
Salvamontistul Claudiu Vasilescu a precizat ca primul grup, cel din zona Ciocarlia, a fost indrumat si a reusit sa ajunga la Piatra Arsa. Al doilea este cautat.
Acesta a mai spus ca, pe platoul Bucegilor, vremea este extrem de rea, fiind viscol.

imagini video: Salvamont Busteni
foto: captura video

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731