Echipa de baschet băieţi „U12” a CSM Ploieşti este campioană naţională

17 Jul 2021 15:45
Echipa de baschet băieţi „U12” a CSM Ploieşti este campioană naţională
Echipa de baschet băieţi „U12” a CSM Ploieşti a devenit, astăzi, campioană naţională după ce a reuşit să câştige clar, cu 47-40 (15-9, 9-12, 11-9, 12-10), finala disputată la Costineşti în compania celor de la ACS Dan Dacian Bucureşti.

Băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan au făcut, din nou, un meci foarte bun şi au ştiut să gestioneze perfect un joc în care au fost mici emoţii doar în primele minute. Adversarii au început mai bine, au condus cu 7-2, dar tehnicianul nostru a cerut imediat time-out şi a reglat lucrurile, dovadă că, în următoarele minute, tabela indica 14-7 pentru CSM Ploieşti. Partida a curs, în continuare, numai în favoarea noastră, cursa de urmărie declanşată de adversari dovedindu-se inutilă, în condiţiile în care ploieştenii au avut permanent replică la reuşitele bucureştenilor, care au avut inclusiv patru reuşite de „3 puncte”. Momentul critic a fost în debutul sfertului 4, atunci când Dan Dacian a venit la un singur punct în spate, 35-34, dar imediat s-a făcut 39-34, apoi 44-39 şi, la final 47-40, scor ce a declanşat fiesta în tabăra noastră, copii şi părinţi bucurându-se împreună pentru un succes absolut meritat. Şi confirmat de parcursul fără greşeală avut de băieţi la Costineşti, cu 9 victorii în tot atâtea partide, toate – exceptând finala – obţinute la minim 20 de puncte diferenţă!

Eroii performanţei de la Costineşti au fost Filip Barbu, David Ilie, David Iordăchescu, Vlad Borcan, Andrei Nicolae, Roberto Săndulescu, Eduard Vasile, Ştefan Dobre, Tudor Mihalea, Teodor Mihalea, Alexandru Petre şi Darius Coman, cu menţiunea că ultimii doi au fost alături de colegi pe banca de rezerve, dar nu au putut evolua, fiind accidentaţi.

Reuşita de astăzi a fost completată de performanţa echipei de „3×3”, care a devenit, aseară, campioană naţională după un parcurs similar celei pe teren normal, cu victorii pe linie: 10/10! Cei cinci componenţi ai lotului – David Iordăchescu, Vlad Borcan, Filip Barbu, Ştefan Dobre şi Alexandru Petre – au fost premiaţi astăzi de Federaţia Română de Baschet pentru spectaculoasa realizare.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677