ECHIPA DE BASCHET FETE "U16" LUPTĂ ÎN CAPITALĂ PENTRU CALIFICAREA LA TURNEUL FINAL

16 Apr 2021 15:25
ECHIPA DE BASCHET FETE "U16" LUPTĂ ÎN CAPITALĂ PENTRU CALIFICAREA LA TURNEUL FINAL
Echipa de baschet fete "U16" a CSM Ploiești va participa, în acest weekend, la cel de-al treilea turneu și ultimul al fazei regulare a campionatului, în urma căruia se vor decide echipele calificate la Turneul Final de la sfârșitul lunii mai.

Din cele 12 formații înscrise în acest sezon, opt vor merge la competiția ce va decide campioana, iar fetele pregătite de Corina Savu și Loredana Munteanu atacă ultimul turneu cu un "bagaj" de 4 victorii și 4 înfrângeri, bilanț care trebuie îmbunătățit pentru a nu se număra printre cele 4 echipe care încheie acum campionatul. Concret, ele au nevoie de minim două victorii pentru a-și asigura, matematic, prezența la Turneul Final, un singur succes ducând la un balotaj cu CSM Târgu Jiu, în care calculele sunt ceva mai complicate.

În Turneul 3, CSM Ploiești a fost repartizată în Grupa B, alături de CS Olimpia Rapid București (5 victori-2 înfrângeri), LPS Alba Iulia (4-3) și ACS Gladius Târgu Mureș (3-4), meciurile urmând să se joace în Sala "Octavian Dimofte", din Capitală.

Programul fetelor noastre:

Sâmbătă, ora 10.00, LPS Alba Iulia " CSM Ploiești

Sâmbătă, ora 15.00, CS Olimpia Rapid București " CSM Ploiești

Duminică, ora 11.00, CSM Ploiești " ACS Gladius Târgu Mureș

Lotul de jucătoare pentru turneul din Capitală este următorul: Andreea Popa, Sara Sandor, Diana Ștefan, Elena Ionescu, Andreea Pîrvulescu, Amalia Moisei, Alexandra Pomojnicu, Karina Munteanu, Ioana Savu, Daria Iordăchescu, Daria Tănase, Agnes Zane și Cristina Grigore.

La Turneul Final, programat în perioada 24-29 mai, se vor alcătui două grupe a câte patru echipe, iar primele două clasate din fiecare grupă vor juca, încrucișat (A1-B2, A2-B1) în semifinalele campionatului. Evident, câștigătoarele semifinalelor vor disputa finala mare a acestui sezon.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677