ECHIPA DE BASCHET SENIORI, PRIMUL "ASALT" ÎN SALA "OLIMPIA"!

27 Oct 2017 12:37
ECHIPA DE BASCHET SENIORI, PRIMUL "ASALT" ÎN SALA "OLIMPIA"!
La o săptămână de la debutul victorios în Liga I, 72-60 la CSO Voluntari, echipa de baschet masculin a CSM Ploiești joacă, mâine, pentru prima dată în fața propriilor suporteri, în Sala Sporturilor Olimpia. Elevii lui Cătălin Burlacu și Ionuț Ivan primesc vizita echipei satelit a prim-divizionarei BC Mureș Târgu Mureș, formație care a pierdut în prima rundă cu 84-80 partida cu U-Banca Transilvania 2 Cluj-Napoca.
Confruntarea contând pentru etapa a II-a a Grupei a 2-a este programată la ora 15.00, în Sala Sporturilor Olimpia, iar obiectivul este clar: victoria și o evoluție convingătoare, prin care fanii să se apropie din nou de sportul care le-a adus atâtea bucurii în anii trecuți. Cătălin Burlacu și Ionuț Ivan se confruntă cu două probleme de lot, Claudiu Lungu și Danilo Stanoilovici fiind accidentați.
În etapa a II-a a Grupei a 2-a, se mai dispută partidele BC CSU 2 Sibiu " CSO Voluntari (duminică, ora 11.00) și U-Banca Transilvania 2 " CS Universitar Brașov (duminică, ora 15.00).
foto: CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Curs valutar
EUR Euro 4.9242 -0.0017
USD Dolarul SUA 4.1233 -0.0026
GBP Lira sterlina 5.7569 -0.0030
CHF Francul elvetian 4.4890 -0.0040
XAU Gramul de aur 236.1626 -0.2731