Echipa noua la CS Activ Prahova Ploiesti atat pe banca tehnica, precum si-n teren

12 Aug 2021 13:57
Comunicat Consiliul Judetean Prahova: Cu un suflu proaspăt şi obiectivul clar de a promova, după acest sezon, în Liga Florilor! Sunt elementele esenţiale, asumate pentru noul sezon, de către Silviu Crângaşu, directorul clubului de handbal feminin, aflat în subordinea Consiliului Judeţean Prahova.
Acesta i-a prezentat public pe componenţii staff-ului tehnic ce le vor pregăti pe cele 35 de jucătoare legimate la CS Activ. Dintre acestea, 19 „bufnite“ sunt junioare I, selectate de la CSM Ploieşti şi CSS Ploieşti, în vederea constituirii unei baze pentru viitor, iar celelalte 16 sunt în echipa senioarelor, contractate de la mai multe cluburi din ţară.

Handbalistele au început pregătirea cu:
✅ Gheorghe Irimescu, antrenor principal
✅ Robert Comendant, antrenor secund
✅ Alina Dumitru, antrenor cu portarii
✅ Dragoş Vasile, preparator fizic
✅ Răzvan Constantin, maseur
✅ Dan Ghioca, kinetoterapeut

➡️ Ghiță Irimescu este unul dintre cei mai valoroşi pivoţi ai handbalului nostru, fost component al Naţionalei și câștigător al Cupei Challenge de trei ori cu UCM Reșița. De-a lungul celor două decenii de activitate, Irimescu a evoluat la Minaur Baia Mare, UCM Reșița, HCM Constanța, HC Odorhei, Steaua București și SCM Poli Timișoara.
În 2020 a trecut din postura de jucător la cea de antrenor, pregătind HCM Slobozia din eşalonul secund feminin. „Prin urmare, este al doilea an de antrenorat la o echipă de fete, am componenţa lotului pe care am cerut-o pentru a-mi începe activitatea aici şi pornesc la drum cu obiectivul pe care mi l-am asumat, cel de a promova în Liga Florilor“, a declarat Irimescu.

➡️ Dragoș Vasile este, de asemenea, un nume sonor în lumea handbalului, fiind fost jucător la echipele Uztel Ploieşti, Dinamo şi Steaua Bucureşti, dar şi cu o activitate intensă în domeniul pregătirii fizice a sportivilor. A fost preparatorul fizic al Loturilor naţionale U18 şi U20, iar în tenis este cel care s-a asigurat de condiţia fizică a lui Horia Tecău şi, timp de opt săptămâni, şi a Simonei Halep, iar din acest sezon este în echipa tehnică a „bufniţelor“.

Prezentarea oficială a noului lot va avea loc sâmbătă, la Sala Sporturilor „Olimpia“ din Ploieşti, în cadrul unui meci amical.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Accea strada nu are trecere pentru pietoni și acel utilaj nu are ce căuta pe străzile publice
Felicitari! Nu stiam ca exista așa ceva in comună. Respect domnule Marian Stan pe care va stiu de ,, domnul invatator " si domnule Ioan Sorin Petre
Sincere felicitări domnului PRIMAR si a echipei sale!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 0.0004
USD Dolarul SUA 4.2715 0.0022
GBP Lira sterlina 5.8714 0.0067
CHF Francul elvetian 4.6480 -0.0005
XAU Gramul de aur 246.7254 1.4376