Echipa "Petrecaretii" a castigat “Cupa Toamnei” la fotbal in Baicoi

30 Sep 2019 10:03
Biroul Cultura Biblioteca Sport din cadrul Primariei Baicoi a organizat la finalul saptamanii trecute "Cupa Toamnei" editia a V-a, eveniment sportiv ce a avut loc in Sala de Sport a orasului Baicoi. Potrivit organizatorilor, "Cupa Toamnei", ajunsa la editia a V-a, a avut un real succes in randul iubitorilor de fotbal. Prin urmare, la aceasta editie au participat un numar de 60-70 de baicoieni reprezentand echipele: Primaria Oras Baicoi, Politia Oras Baicoi, Gipsy Kings, Petrecaretii si Tinerii Nelinistiti. Echipa General Meel Electric nu a mai putut onora invitatia din motive bine intemeiate.
"Petrecaretii", echipa reprezentata de Avram Ionut, a casigat Cupa Toamnei.
La final, primarul orasului Baicoi, Marius Ioan Constantin, a oferit diplome tuturor participantilor, iar echipei castigatoare Cupa Toamnei.

Sursa foto: facebook Casa de Cultura Baicoi

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8288 0.0042
USD Dolarul SUA 4.4163 0.0030
GBP Lira sterlina 5.4966 0.0417
CHF Francul elvetian 4.5682 0.0036
XAU Gramul de aur 225.8515 -0.4651