ECHIPELE DE FOTBAL JUNIORI A ŞI B ALE CSM PLOIEŞTI DEBUTEAZĂ, MÂINE, ÎN NOUL SEZON

09 Aug 2019 13:18
ECHIPELE DE FOTBAL JUNIORI A ŞI B ALE CSM PLOIEŞTI DEBUTEAZĂ, MÂINE, ÎN NOUL SEZON
Echipele de fotbal juniori A şi B ale CSM Ploieşti debutează, în acest weekend, în ediţia de campionat 2019-2020, urmând să joace, sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiilor similar ale ACS Prosport Academy. Aşa cum se obişnuieşte la aceste categorii de vârstă, meciurile se joacă în cuplaj, în cazul acesta de la orele 16.00 (juniorii A) şi 18.00 (juniorii B), şi vor fi găzduite de terenul de la Strejnic.

Echipa de juniori A (U19) este pregătită de Dragoş Negraru, iar echipa de juniori B (U17) este antrenată de Pompiliu Stoica.

Lot de jucători Juniori A (foto): Cristian Andrei, Robert Fălcescu, Andrei Chiriţă, Cătălin Rădoi (portari), Iulian Stoica, Ioan Vlăsceanu, Andrei Lazăr, Gabriel Burcea, Gabriel Stanciu, Mircea Gheorghe, Ciprian Curcan, Cezar Badea, Costin Sima, Sorin Drăgănoiu, Giorgian Mocanu, Flavius Şincă, Cristian Stroe, Eduard Şerban, Răzvan Luca, Alexandru Pascu, Ionuţ Mărgărit, Alexandru Moise, Laurenţiu Perţea, Cosmin Ghinea, Octavian Dumitru, Dragoş Răducanu, Rareş Catană şi Mihai Drăghici.

Lot de jucători Juniori B: Mihai Silviu Chiţoi, Georgian Catrinoiu, Răzvan Andrei Coman, Adrian Florentin Coman, Marius Gabriel Diaconu, Ionuţ Cătălin Dragotel, Cosmin Alin Dumitrache, Daniel Ionul Dobre, Costi Alex Fieraru, Ionuţ Marian Frâncu, Codruţ Ghidia, Ştefan Andrei Iancu, Andrei Octavian Ivan, Andrei David Jinga, Leonard Constantin Juju, Narcis Gabriel Neacşu, Gabriel Bogdan Petruşcă, Andrei Ciprian Pârvan, Leonard Ionuţ Popescu şi Reinaldo Alex Lee Tănase
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7794 0.0007
USD Dolarul SUA 4.3124 -0.0025
GBP Lira sterlina 5.6715 -0.0137
CHF Francul elvetian 4.3785 0.0014
XAU Gramul de aur 203.4229 0.2195