Editia de anul acesta a "Ploiești Jazz Festival" va fi online. Afla de aici unde poti urmari evenimentul!

24 Nov 2020 11:35
Editia de anul acesta a "Ploiești Jazz Festival" va fi online. Afla de aici unde poti urmari evenimentul!
Ploiesti Jazz Festival, una dintre cele mai importante manifestări culturale ale toamnei, vă așteaptă în perioada 25-29 noiembrie 2020 cu o serie de concerte excepționale și cu o multitudine de invitați surpriză.
Ploiești Jazz Festival 2020 se va desfășura fără public și va putea fi urmărit integral online pe platforma Virtual Concert Hall, aici: https://virtualconcerthall.ro/
Bilete online: https://virtualconcerthall.ro/
Evenimentul va fi deschis miercuri, pe 25 noiembrie, la ora 19.00, de Orchestra Simfonică a Filarmonicii "Paul Constantinescu" Ploiești , aflată sub bagheta dirijorală a maestrului Sabin Păutza. Solistă va fi violonista Simina Croitoru. "Piano Day", este programat să aibă loc pe 26 noiembrie, îi va avea în prim plan de la ora 18.00 (prima parte) și de la ora 19.30 (partea a doua) pe Puiu Pascu, Adi Stoenescu, Mircea Tiberian, Marius Vernescu și Sorin Zlat Jazz Artist & Ploiești JAZZ Trio. Vineri, 27 noiembrie 2020, de la ora 18.00, veți putea asculta Cristian Soleanu Quartet, iar de la ora 19.30 Sonotera Ensemble (@Catalin Milea) " "Saxophone Mantras". Cu Sebastian Burneci Sextet vă veți putea întâlni sâmbătă, de la ora 18.00, pentru proiectul "Behind Social Bars", iar de la ora 19.30 vor urca pe scenă componenții Groove Garden by Sorin Zlat.
Cea de-a XV-a ediție a Ploiești Jazz Festival se va încheia duminică, 29 noiembrie 2020, când Ploiesti Big Band Jazz Society și dirijorul Răzvan Cojanu vă așteaptă alături de Nadia Trohin și Ana Cristina Leonte. Concertul se va desfășura pe parcursul întregii seri, de la ora 18.00 (prima parte) și de la ora 19.30 (cea de-a doua parte). Invitați speciali sunt dansatorii de la Vertigo Dance School.
Prezintă Andi Enache, jurnalist și co-founder la ploieștii.ro, Entertainer @Ploiesti Jazz Festival, A&R+Music Producer A2 Records
Ploiești Jazz Festival este un festival international organizat de Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploiesti, desfășurat sub egida Ministerului Culturii, sub auspiciile Familiei Regale a României, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Ploiești.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677