Eleva de 16 ani, agresata de o colega, la Mizil

21 Aug 2018 21:20
Eleva de 16 ani, agresata de o colega, la Mizil
O eleva in varsta de 16 ani la Liceul Tehnologic Tase Dumitrescu din Mizil le-a cerut in aceasta seara ajutorul jandarmilor dupa ce, spune ea, a fost agresată, în timp ce se afla în zona stației de microbuze situată pe strada Ştefan cel Mare, de o alta eleva tot de 16 ani. Totodată aceasta a afirmat că în urma altercației, i-au fost rupți ochelarii de vedere de către colega sa, elevă la aceeași unitate de învățământ.
Jandarmii au întocmit proces verbal de sesizare sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire şi alte violențe şi distrugere. Documentele întocmite au fost predate organelor competente pentru continuarea verificărilor în cauză.

Foto cu caracter ilustrativ: www.superpages.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
aveti sau veti avea contract cu casele de pensii?
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587