Elevi din Buzau, in vacanta la Sinaia, prin Programul taberelor naționale ”Solidaritatea” inițiat de Ministerul Tineretului și Sportului

15 Aug 2018 00:08
Elevi din Buzau, in vacanta la Sinaia, prin Programul taberelor naționale ”Solidaritatea” inițiat de Ministerul Tineretului și Sportului
Opt copii de vârstă școlară (doi elevi din ciclul primar și șase din ciclul gimnazial) din comuna buzoiană Chiliile vor petrece o săptămână, în intervalul 20-26 august 2018, într-o tabără de vară organizată la Casa Elevilor din stațiunea prahoveană Sinaia. Costurile cu cazarea și masa copiilor sunt suportate prin Programul taberelor naționale ”Solidaritatea” inițiat de Ministerul Tineretului și Sportului, care a răspuns astfel unei solicitări a Guvernului României de a se acorda această formă de sprijin pentru familiile care a avut de suferit de pe urma calamităților produse în urma ploilor și inundațiilor din această vară. Instituțiile implicate în implementarea acestei inițiative la nivel local – Instituția Prefectului – Județul Buzău, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Buzău și Primăria comunei Chiliile – consideră că activitățile recreative pregătite copiilor pe parcursul celor 7 zile vor fi în măsură să le ofere o rază de bucurie după momentele de cumpănă trăite alături de familiile lor în ultima perioadă, marcată de fenomene meteorologice și hidrologice extreme.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587