Elevii din Băicoi au învățat cum să circule corect chiar de la polițiști (GALERIE FOTO)

25 Sep 2017 13:04
Primăria Băicoi, prin Biroul Cultură, Bibliotecă, Sport, a inițiat o activitate de educație rutieră ce a avut loc la finalul săptămânii trecute în care au fost implicați aproximativ 50 de elevi. Organizatorii proiectului și-au propus să-i familiarizeze pe elevi cu regulile de circulație, să le formeze și să le consolideze acestora deprinderi de comportament civilizat pe drumurile publice în vederea prevenirii accidentelor de circulație în rândul copiilor. Un alt obiectiv a fost dezvoltarea trăsăturilor de carcater prin care respectul reciproc, spiritul de într-ajutorare, ordinea și disciplina să-i responsabilizeze.
Activitatea s-a desfășurat la Casa de Cultură Țintea. Partenerii proiectului au fost Poliția Orașului Băicoi, Poliția Locală Băicoi, Liceul Tehnologic Cantacuzino Băicoi, Școala Gimnazială Liliești Băicoi.
Elevii participanții au devenit polițiști pentru o zi și au avut acces și la mașinile poliției.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0195 0.0090
GBP Lira sterlina 5.4869 -0.0023
CHF Francul elvetian 4.5190 -0.0038
XAU Gramul de aur 239.1954 -0.8098