Elevii din Băicoi au învățat cum să circule corect chiar de la polițiști (GALERIE FOTO)

25 Sep 2017 13:04
Primăria Băicoi, prin Biroul Cultură, Bibliotecă, Sport, a inițiat o activitate de educație rutieră ce a avut loc la finalul săptămânii trecute în care au fost implicați aproximativ 50 de elevi. Organizatorii proiectului și-au propus să-i familiarizeze pe elevi cu regulile de circulație, să le formeze și să le consolideze acestora deprinderi de comportament civilizat pe drumurile publice în vederea prevenirii accidentelor de circulație în rândul copiilor. Un alt obiectiv a fost dezvoltarea trăsăturilor de carcater prin care respectul reciproc, spiritul de într-ajutorare, ordinea și disciplina să-i responsabilizeze.
Activitatea s-a desfășurat la Casa de Cultură Țintea. Partenerii proiectului au fost Poliția Orașului Băicoi, Poliția Locală Băicoi, Liceul Tehnologic Cantacuzino Băicoi, Școala Gimnazială Liliești Băicoi.
Elevii participanții au devenit polițiști pentru o zi și au avut acces și la mașinile poliției.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677