Elevul ploieștean Eric Maximmilian Nita a devenit campion international la tenis

02 Oct 2019 08:27
Eric Maximmilian Niță, elev la Şcoala Gimnazială “Grigore Moisil” Ploieşti, în clasa a IV-a, a participat recent la competiția internațională de tenis “Ten - Pro Global Junior - Base Tennis Academy Germania”. Eric a reușit să cucerească Locul 1 si Titlul de CAMPION la categoria Băieți 2009, având ca adversari sportivi din 25 de țări înscrise, campioni și vicecampioni în țările lor, fără să piardă un set. Eric a ocupat și locul 3 la cea de-a doua categorie la care a participat, și anume Băieți 2008.
“Deşi sportul este pasiunea sa, a înţeles că importantă este şi educaţia, având rezultate foarte bune la şcoală. Este un bun exemplu pentru colegii de clasă, invitându-i pe aceştia la sala de antrenamente, împărtăşindu-le din tainele “sportului alb”. Atunci când pasiunea, efortul susţinut şi dăruirea unui copil se împletesc, reuşita este asigurată. Bravo, Eric! Suntem bucuroşi că eşti elevul şcolii noastre! Îţi dorim sa fii mereu campion!”, au scris reprezentanții Școlii Gimnaziale “Grigore Moisil” Ploieşti pe pagina oficială de facebook a unității de învățământ.

Sursa foto: facebook Școala Gimnazială “Grigore Moisil” Ploieşti,

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8288 0.0042
USD Dolarul SUA 4.4163 0.0030
GBP Lira sterlina 5.4966 0.0417
CHF Francul elvetian 4.5682 0.0036
XAU Gramul de aur 225.8515 -0.4651