Emoții în rândul persoanelor vârstnice din Băicoi. Primăria le-a sărbătorit ziua așa cum se cuvine (GALERIE FOTO)

02 Oct 2017 11:29
Primăria Băicoi, prin Biroul Cultură Bibliotecă Sport, a sărbătorit în avans Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și Ziua Internațională a Muzicii printr-un spectacol oferit bătrânilor din localitate. Manifestarea, ce a avut loc vineri seara la Casa de Cultură Țintea, a fost una emoționantă atât pentru organizatori, cât și pentru cei aflați în sală.
"Participanții s-au distrat, au fost emoționați și mai ales motivați pentru că administrația locală, prin Primăria Orașului Băicoi și primarul localității, Marius Constantin, se gândește și la acest segment social care are nevoie de protecție, de iubire, de socializare pentru că ei sunt părinții și bunicii noștri. Dintre toate activitățile pe care le-a desfășurat de-a lungul timpului, pentru mine aceasta a fost cea mai emoționantă. M-am simțit ca un copil înconjurat de persoane pe care le asimilez cu părinții și bunicii mei" ne-a declarat Robert Stoica, șef Birou Cultură Bibliotecă Sport Băicoi

Activitatea a început cu un discurs susținut de șeful Biroului Cultură Bibliotecă Sport, Robert Stoica, despre semnificația celor două sărbători, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și Ziua Internațională a Muzicii. A continuat apoi cu prezentarea unor filmulețe emoționate menite să le arate bătrânilor din sală că sunt cele mai importante persoane din viața organizatorilor, dar și a unor maxime motivante despre înțelepciune și experiența de viață.
După aceste momente emoționante, participanții au avut parte de un adevărat specatcol. Primii pe scenă au urcat membrii Ansamblului de dans popular "Crăișorul" coordonat de instructorul coregraf George Stănescu. Profesorul colaborator de canto, Bianca Constantinescu, de la Clubul Copiilor din Băicoi, le-a oferit apoi un colaj de muzică ușoară, printre piesele interpretate numărându-se "Drumurile noastre toate", "Zaraza" și altele. Iar la final, preț de 25 de minute, au întreținut atmosfera doi profesori ai Casei de Cultură. Este vorba despre Cătălin Luca, profesor de pian acordeon, și Ion Enescu, instructor muzical percuție tobe, coordonatorul trupei "Bambino" care a reprezentat orașul Băicoi inclusiv la preselecțiile concursului "Românii au talent".
După succesul pe care l-a avut spectacolul pentru persoanele vârstnice, organizatorii se gândesc să desfășoare astfel de activități mai des, poate chiar o data pe lună.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Domnilor si Doamnelor Senatori si Deputati va rog sa nu votati certificatul verde. Cercetati mai multe surse, si convingetiva ca nu vaccinarea este rezolvarea imunizarii contra acestui virus Covid-19. Raspundeti la urmatoareale intrebarii: De ce tarile care sau vaccinat in proportie de 80 % pina la 100% au foarte multe cazuri de imboplbaviri cu Covid? S-a eradicat gripa din lume cu vaccinurile? Credeti ca nepoti si copii dumneavoastra sau dumneavoastra insiva veti scapa de certificatul verde cind nu veti mai avea aceste functii. Uitativa in historie si vedeti ca nici un tradator nu fost lasat in viata cind nu a mai fost de folos. Ma rog la bunul Dumnezeu sa va dea gindul cel bun si sa nu votati certificatul verde si sa renuntati la vaccinarea obigatorie! Cu stima, Jan Enuta
Nu mai pot cu milițienii. Prindeți bă hoții și criminalii nu moșii și babele cu masca sub nas.
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.3853 -0.0016
GBP Lira sterlina 5.8544 0.0137
CHF Francul elvetian 4.7366 -0.0032
XAU Gramul de aur 253.3079 -1.8167