Emoții în rândul persoanelor vârstnice din Băicoi. Primăria le-a sărbătorit ziua așa cum se cuvine (GALERIE FOTO)

02 Oct 2017 11:29
Primăria Băicoi, prin Biroul Cultură Bibliotecă Sport, a sărbătorit în avans Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și Ziua Internațională a Muzicii printr-un spectacol oferit bătrânilor din localitate. Manifestarea, ce a avut loc vineri seara la Casa de Cultură Țintea, a fost una emoționantă atât pentru organizatori, cât și pentru cei aflați în sală.
"Participanții s-au distrat, au fost emoționați și mai ales motivați pentru că administrația locală, prin Primăria Orașului Băicoi și primarul localității, Marius Constantin, se gândește și la acest segment social care are nevoie de protecție, de iubire, de socializare pentru că ei sunt părinții și bunicii noștri. Dintre toate activitățile pe care le-a desfășurat de-a lungul timpului, pentru mine aceasta a fost cea mai emoționantă. M-am simțit ca un copil înconjurat de persoane pe care le asimilez cu părinții și bunicii mei" ne-a declarat Robert Stoica, șef Birou Cultură Bibliotecă Sport Băicoi

Activitatea a început cu un discurs susținut de șeful Biroului Cultură Bibliotecă Sport, Robert Stoica, despre semnificația celor două sărbători, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice și Ziua Internațională a Muzicii. A continuat apoi cu prezentarea unor filmulețe emoționate menite să le arate bătrânilor din sală că sunt cele mai importante persoane din viața organizatorilor, dar și a unor maxime motivante despre înțelepciune și experiența de viață.
După aceste momente emoționante, participanții au avut parte de un adevărat specatcol. Primii pe scenă au urcat membrii Ansamblului de dans popular "Crăișorul" coordonat de instructorul coregraf George Stănescu. Profesorul colaborator de canto, Bianca Constantinescu, de la Clubul Copiilor din Băicoi, le-a oferit apoi un colaj de muzică ușoară, printre piesele interpretate numărându-se "Drumurile noastre toate", "Zaraza" și altele. Iar la final, preț de 25 de minute, au întreținut atmosfera doi profesori ai Casei de Cultură. Este vorba despre Cătălin Luca, profesor de pian acordeon, și Ion Enescu, instructor muzical percuție tobe, coordonatorul trupei "Bambino" care a reprezentat orașul Băicoi inclusiv la preselecțiile concursului "Românii au talent".
După succesul pe care l-a avut spectacolul pentru persoanele vârstnice, organizatorii se gândesc să desfășoare astfel de activități mai des, poate chiar o data pe lună.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677