Emotii la Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza, dar nu in randul elevilor. Afla motivul

10 Dec 2018 12:45
Emotii la Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza, dar nu in randul elevilor. Afla motivul
Un alt sef al Colegiului Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”. Aici a avut loc ceremonia militară prilejuită de predarea-primirea comenzii şi a drapelului de luptă al unităţii, un eveniment de o încărcătură emoţională aparte.
Colonel dr. ing. Aurel-Constantin Neagu, absolvent cantemirist, promoţia 1986, a preluat comanda instituţiei de la prima femeie comandant din istoria instituţiilor militare de învăţământ, colonel dr. Doina Mureşan, care este împuternicită pentru a asigura indeplinirea atribuţiilor funcţiei de şef al Colegiului Naţional de Apărare din Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”.
Ceremonia s-a încheiat cu defilarea întregului efectiv al colegiului, condus de actualul comandant, colonelul Aurel-Constantin Neagu.
Noul comandant al colegiului are o bogată experienţă militară, fiind veteran al teatrelor de operaţii şi îndeplinind funcţii diferite, în special în instituţii militare de învăţământ.Rezultatele obţinute pe parcursul carierei militare au fost recompensate prin conferirea de ordine şi medalii naţionale şi internaţionale.
Din 15.08.2016 şi până în prezent a fost locţiitor al comandantului Colegiului Naţional Militar „Dimitrie Cantemir”.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
L-ati gasit tocmai pe descalificatul nepot al Regelui Mihai chiar de catre acesta pentru lipsa caracterului moral si a lipsei de modestie si chibzuinta atat de necesare pentru a reprezenta casa regala????Exprincipele nu mai are nicio ,,valoare,, oficiala! A avut calitatea de Principe dar a terfelit-o in intimitati degradante si dezonorante cu bicicliste si prin actiunea grobiana de tentativa de violare de domiciliu si agresiune la locuinta bunicului sau.Faptul ca are o consoarta nu schimba cu nimic calitatea lui morala,dimpotriva,dezvaluie ca si cea a consoartei e la fel.
Buna am vazut înscriere și sunt și eu interesat și asi vrea sa mă înscriu și eu ce trebuie sa fac ?
Frumos din partea d-nului primar Marius Constantin care are grija si de persoanele nevoiase din Baicoi mai ales ca totul se face din fonduri personale.Tineti-o tot asa domnule primar pentru ca sunteti pe drumul cel bun.
eu vroiam sa stiu cat e spaga? ca sigur asa merge.
Pana cand se pot face înscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6480 -0.0076
USD Dolarul SUA 4.0896 -0.0195
GBP Lira sterlina 5.2128 -0.0170
CHF Francul elvetian 4.1136 -0.0029
XAU Gramul de aur 163.1706 -0.2054