Emoții, la început de an școlar, în Băicoi. La festivitățile de la Liceul Tehnologic a participat și vicepremierul României

11 Sep 2017 16:06
Emoții, la început de an școlar, în Băicoi. Clopoțelul a sunat pentru prima dată în noul an școlar. La Liceul Tehnologic din Băicoi, pe lângă autoritățile locale, a participat la festivitatea de deschidere și vicepremierul României, Grațiela Gavrilescu.
În localitate funcționează 10 unități de învățământ.
“ Noi ne-am concentrat, în ultimele două – trei săptămâni, ca să fie totul pregătit pentru începerea noului an școlar. Totul e bine acum. Țin să le urez elevilor și dascălilor un an școlar bun, cu rezultate. Le suntem alături pentru ca ei să aibă un mediu prielnic”, a declarat Marius Constantin, primarul din Băicoi.
Edilul a mai precizat că în primăvară vor începe lucrările de modernizare la mai multe școli, prin programul PNDL, pentru aceste proiecte fiind alocată suma de 6 milioane de lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366