EPILAREA DEFINITIVA CU IPL Adena e-light

28 Jan 2015 16:51
Visul oricarei femei este sa scape definitiv de parul nedorit de pe corp. Daca s-ar putea, cat mai repede, cu riscuri cat mai putine si cu investitii minime. Vestea buna este ca acest lucru se poate realiza, iar rezultatele pot fi mai mult decat multumitoare.
De aproximativ 5 ani, epilarea definitiva in Romania a luat un avant puternic, iar pe piata au aparut din ce in ce mai multe saloane cosmetice care ofera acest tip de procedura. Putine femei stiu insa ce tip de epilare definitiva le este cea mai indicata, iar decizia finala este luata,din nefericire, nu neaparat prin prisma calitatii, cat mai ales prin cea a pretului.Specialistii COCO STUDIO va spun care tehnica de epilare definitiva este mai eficienta.

Este procedura de epilare definitiva … definitiva?

Exista si cazuri de pacienti care au dezvoltat foliculi pilosi in zona tratata dupa 7 " 8 ani de la interventie. Insa aceste situatii sunt rare. Exista zone prost tratate sau insuficient tratate si atunci parul creste din nou, dar mult mai subtire decat parul intitial, acest lucru fiind realizat de perfectiunea aparatului intrebuintat, mai mult decat de tehnica aplicata. Daca tratamentul se face corect si toti factorii care tin de o epilare sunt indepliniti, atunci rezultatele sunt corespunzatoare. Un folicul de par distrus este distrus, nu se mai reface.

Unul dintre miturile cele mai des vehiculate este acela ca tratamentul cu laser poate sa provoace cancer.
In aceasta privinta, LILIANA BECA-manager salon COCO STUDIO a dat asigurari ca in ceea ce priveste aparatul (ADENA- EFB PARIS)din dotarea centrului pe care-l conduce, nu exista acest risc asupra organismului. Impulsurile nu sunt absorbite numai de pigmentii de la suprafata pielii. Lumina nu trece mai mult de 1-2 mm de la suprafata pielii. Fotoepilarea reprezinta defapt indepartarea parului cu ajutorul luminii,prin deteriorarea in mod selectiv a foliculilor de par, fara a dauna tesuturile adiacente. Melamina absoarbe lumina si o conduce catre foliculul de par , unde este transformata in caldura, distrugand celulele germinale,care hranesc parul. Eliminand aceste celule , parul moare si cade la un interval de 15 zile de la tratament. Inca de la prima sedinta, 30% din firele de par vor disparea.

De ce epilarea cu aparatul vostru IPL ADENA - EFB PARIS?
Aparatul furnizeaza cea mai avansata tehnologie de epilare definitiva / de lunga durata cu lumina intermitenta ( IPL ) si garanteaza rezultate rapide, fara durere, vizibile dupa prima sedinta. Este detinator a peste 17 patente in domeniul luminii pulsate din 1994, firma franceza producatoare a aparatului de ultima generatie ADENA, Eurofeedback, demonstrand know-how-ul tehnologic clientilor din domeniile industrial, medical si estetic, iar in ultimii 6 ani a devenit lider de piata in IPL. Deasemenea este singurul detinator al patentului de epilat definitiv pentru par blond si alb, pana acum imposibil de realizat cu aparate IPL obisnuite. Fototerapia cu flash-lamp sau lumina pulsata este o solutie noua, eleganta si moderna pentru problemele pilozitatii sau a imperfectiunilor datorate imbatranirii pielii.


Care sunt avantajele epilarii ADENA fata de celelalte aparate IPL?

- stabilitatea flash-urilor:flash-urile au aceeasi intensitate;
- se incadreaza in standardele de siguranta IEC60601-1 si IEC60601-1-2;
- are racire cu apa pentru putere si eficienta;
- utilizeaza un filtru light pentru o lumina sigura;
- calitate: conceptie si productie franceza;
- 8 patente certificate pe aparat
- eficienta: tehnologia foloseste mono si multi impulsuri pe acelasi IPL;
- rapiditate in tratament:1flash/secunda si arie de acoperire(7.5 cm2);
- siguranta in exploatare atat pentru pacient cat si pentru operator;
- protocoale de lucru care asigura tratamente profesioniste;
- singurul detinator al patentului de epilat definitiv pentru par blond si alb, pana acum imposibil de realizat cu aparate IPL obisnuite
Sunt garantate tratamentele realizate in salonul COCO STUDIO?
DA. ADENA garanteaza:
- eficienta: elimina in doar 4-8 sedinte parul nedorit
- confort: procedura lipsita de durere
- siguranta: actiune precisa doar asupra firelor de par

Ce fel de tratamente puteti realiza cu ajutorul acestui aparat IPL?
- epilat definitiv al parului negru de la fototipul 1 la 6;
- epilat definitiv al parului blond si alb de la fototipul 1 la 4;
- tratamentul leziunilor vasculare: cuperoza, vasele sparte;
- tratamentul petelor pigmentare de la fototipul 1 la 4;
- fotointinerire pentru fata si corp;
- durata aproximativa a tratamentelor este stabilita in functie de suprafata:
- Indepartarea permanenta a parului(10-60min)
- Fotointinerire:(aproximativ 15 min in medie)
Tratamentul este nedureros si complet sigur si poate fi aplicat atat femeilor cat si barbatilor.

De cate sedinte este nevoie?

Un tratament complet presupune un numar de 6-12 sedinte dar nimeni nu poate garanta numarul de sedinte de care aveti nevoie! Totul,in final,este personal.Puteti beneficia de sedinte suplimentare,in functie de severitatea afectiunilor pielii.
Numarul de sesiuni depinde de:
- Culoarea pielii
- Culoarea parului
- Zona tratata
- Sexul si varsta clientului
- Statusul hormonal

Intervalul intre sedinte?
La primele 4-5 sedinte intervalul este de 4 saptamani, dupa care acesta creste la 6 " 8 " 10 saptamani, ajungandu-se ca spre sfarsitul tratamentului…intervalul intre sedinte sa fie de 3-4 luni.

Pielea bronzata poate fi epilata?
Lumina special filtrata sa nu dauneze tesutului deja afectat de razele solare, ofera o epilare definitiva eficienta si sigura, pielea fiind imediat hidratata de operatoarea IPL cu lotiune hidratanta, astfel incat sa se asigure protectie impotriva uscarii pielii si o senzatie placuta de catifelare.

Va fi incomod ?
Procedura este blanda, non-invaziva si sigura. Disconfortul este minim sau nu exista,variand de la pacient la pacient si depinzand de tipul de tratament si de profunzimea acestuia.Nu este necesara anestezia locala(specialistul poate decide sa trateze una sau mai multe arii sensitive). El va recomanda cele mai bune optiuni in timpul sedintei de tratament.

Recomandarile specialistilor
- Respectati intervalul recomandat de specialistul IPL
- Nu va smulgeti firele de par intre sedinte. Pentru parul inestetic care creste intre sedinte, puteti folosi lama de ras sau crema epilatoare, dar si acestea cat mai rar.
- Nu va expuneti la soare 3 zile inainte si 3 zile dupa tratament
- Pe tot timpul tratamentului este foarte important ca pielea sa fie hidratata , sa fie folosita crema pentru protective solara sis a nu se apeleze la epilarea prin smulgere
- Persoanele care au dereglari hormonale si care vor sa apeleze la epilarea definitiva este bine sa faca o vizita la medic inainte. "In acest caz, o consultatie endocrinologica este bine venita, pentru ca altfel, tratamentul de epilare este in zadar. Persoanele cu dereglari hormonale pot apela la epilarea definitiva, doar ca rezultatele vor fi mai slabe , pentru ca daca exista un stimul puternic pentru ca foliculii de par sa se dezvolte mai intens decat la alte personae,atunci acesta trebuie eliminat.


COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677