Este foarte posibil ca transportul în comun din Ploiești să nu fie reluat miercuri dimineață

28 Nov 2017 20:30
Este foarte posibil ca transportul în comun din Ploiești să nu fie reluat miercuri dimineață
Angajații TCE Ploiești au declanșat în această seară o grevă spontană și au întrerupt transportul public. Aceștia nu vor să oprească protestul până când primăria Ploiești nu va plăti către SC Transport Călători Expres pierderile aferente anului trecut, astfel încât societatea să-și rezolve problemele financiare.

„Am încercat să-i conving să reia transportul, nu au mai avut încredere în mine și nici în ceea ce mi s-a spus de la primărie că mâine s-ar plăti această sumă și m-au anunțat că până nu văd efectiv plata realizată, ei își vor continua protestul, în sensul că nu vor relua transportul în comun. De aceea, pe acestă cale, v-aș ruga să popularizați și dumneavoastră, ca cetățenii să poată afla din seara acesta că există riscul ca mâine transportul public de călători în municpiu să nu fie reluat de dimineață”, a declarat directorul TCE, Nicolae Alexandri, pentru observatorulph.ro

Greva i-a luat prin surprindere pe ploieșteni. Mulți au rămas în stații zeci de minute, în așteptarea mijlocelor de transport în comun care nu au mai venit.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237