ETAPĂ CU DOUĂ VICTORII PENTRU ECHIPELE DE FOTBAL JUNIORI ALE CSM PLOIESTI

04 Nov 2019 10:57
ETAPĂ CU DOUĂ VICTORII PENTRU ECHIPELE DE FOTBAL JUNIORI ALE CSM PLOIESTI
Ultima săptămână a adus meciuri pentru toate echipele de fotbal juniori ale clubului, care au avut un bilanţ de două victorii şi trei înfrângeri.

Primii au jucat juniorii E (2009-2010), miercuri seară, la Parc Vest, şi au reuşit să încheie turul cu o victorie, 3-1, în compania celor de la ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti. După prima parte a campionatului, băieţii pregătiţi de Lucian Catinca şi Valeriu Aristan ocupă locul al 5-lea în clasamentul Grupei Elite, cu 4 victorii şi 4 înfrângeri.

A urmat, joi, partida juniorilor D (2007-2008), care au jucat tot în compania celor de la ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti, tot la Parcul Vest, şi au avut câştig de cauză cu 2-0. În etapa următoare, elevii lui Bogdan State vor juca sâmbătă, pe teren propriu, cu CSO Tricolorul Breaza.

Juniorii C (2005-2006), antrenaţi tot de Bogdan State, au jucat sâmbătă, în deplasare, cu ACS Petrolul ’52 Ploieşti şi au pierdut cu 4-1. Ei ocupă locul al 5-lea în Seria a II-a, iar sâmbătă vor juca, la Parc Vest, cu ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti.

Tot sâmbătă au evoluat şi echipele de juniori A şi B, dar la Strejnic, cu Rapid Bucureşti, care conduce în clasament la ambele categorii de vârstă, aşa că victoriile oaspeţilor au fost previzibile: 0-4 s-a consemnat în meciul băieţilor pregătiţi de Dragoş Negraru, respectiv 1-6 în cel al juniorilor antrenaţi de Pompiliu Stoica. În etapa a 18-a, CSM Ploieşti va juca, sâmbătă, de la orele 12.00, respectiv 14.00, la Astra Ploieşti.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8332 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.3890 -0.0253
GBP Lira sterlina 5.3759 0.1027
CHF Francul elvetian 4.5616 0.0162
XAU Gramul de aur 228.9056 -0.3826