Eveniment inedit: lansare de carte la Muzeul Cinegetic Posada!

16 Feb 2019 11:13
Eveniment inedit la Muzeul Cinegetic Posada, la finele saptamanii trecute. Maria Daniela Postelnicu, câștigătoarea Concursului Internațional de Poezie ”Martha Bibescu”, desfășurat la Schitul Lespezi în luna iulie si organizat de Asociatia Culturala "Lespezi 2004", in parteneriat cu Primaria Comarnic, si-a lansat volumul de debut in poezie. Cartea este intitulata simplu: “A fi”.
In cadrul intalnirii s-au recitat poezii, dar a fost si un concert folk. Totodata a avut loc si un recital la flaut.
La acest eveniment deosebit au fost prezenti scriitori romani valorosi (Adrian Suciu – presedintele Asociatiei Culturale Directia 9 -, Florin Dochia, Vasile Ioan Ciutacu, Sasa Alexandru - poet si umorist cu forta creatoare), Corala “Martha Bibescu” din Comarnic (condusa de Florian Barsan, a interpretat muzica folk vibranta, expresiva), Selma Kerim (a interpretat piese la flaut intr-o maniera artistica de exceptie) , Elena Cosma, (chitarista talentata, a interpretat muzica folk de o sensibilitate rara).
sursa Facebook/Moaca Cristian

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Si in concluzie , pana marti, nu ne spalam, nu? Fierbem decat un ibric de apa sa facem cafeaua sau un ceai!!! daca eram in alta tara, erau toate in regula pana acum! Dar de ce sa renunte omul de la DSP sau de la laborator la ziua libera pentru niste neica nimeni ca noi?!!! Lasa prostii, ca s-au invatat sa rabde!!! Ca sa nu mai spun, ca majoritatea celor din zonele afectate, au aflat abia ieri tarziu, dupa amiaza ca nu trebuie sa consume apa nici macar pentru spalat!
Curs valutar
EUR Euro 4.7383 -0.0068
USD Dolarul SUA 4.2016 -0.0084
GBP Lira sterlina 5.3832 -0.0212
CHF Francul elvetian 4.1734 -0.0009
XAU Gramul de aur 177.9108 1.0566