Eveniment inedit: lansare de carte la Muzeul Cinegetic Posada!

15 Dec 2018 20:13
Eveniment inedit la Muzeul Cinegetic Posada, la finele saptamanii trecute. Maria Daniela Postelnicu, câștigătoarea Concursului Internațional de Poezie ”Martha Bibescu”, desfășurat la Schitul Lespezi în luna iulie si organizat de Asociatia Culturala "Lespezi 2004", in parteneriat cu Primaria Comarnic, si-a lansat volumul de debut in poezie. Cartea este intitulata simplu: “A fi”.
In cadrul intalnirii s-au recitat poezii, dar a fost si un concert folk. Totodata a avut loc si un recital la flaut.
La acest eveniment deosebit au fost prezenti scriitori romani valorosi (Adrian Suciu – presedintele Asociatiei Culturale Directia 9 -, Florin Dochia, Vasile Ioan Ciutacu, Sasa Alexandru - poet si umorist cu forta creatoare), Corala “Martha Bibescu” din Comarnic (condusa de Florian Barsan, a interpretat muzica folk vibranta, expresiva), Selma Kerim (a interpretat piese la flaut intr-o maniera artistica de exceptie) , Elena Cosma, (chitarista talentata, a interpretat muzica folk de o sensibilitate rara).
sursa Facebook/Moaca Cristian

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Nu zic sa nu-i pedepseasca, dar cu strainii care ne-au furat toate padurile ce faceti?
Curs valutar
EUR Euro 4.6540 0.0055
USD Dolarul SUA 4.1197 0.0336
GBP Lira sterlina 5.1867 0.0145
CHF Francul elvetian 4.1341 0.0151
XAU Gramul de aur 164.1137 0.9368