Eveniment inedit: lansare de carte la Muzeul Cinegetic Posada!

24 Sep 2018 10:00
Eveniment inedit la Muzeul Cinegetic Posada, la finele saptamanii trecute. Maria Daniela Postelnicu, câștigătoarea Concursului Internațional de Poezie "Martha Bibescu", desfășurat la Schitul Lespezi în luna iulie si organizat de Asociatia Culturala "Lespezi 2004", in parteneriat cu Primaria Comarnic, si-a lansat volumul de debut in poezie. Cartea este intitulata simplu: "A fi".
In cadrul intalnirii s-au recitat poezii, dar a fost si un concert folk. Totodata a avut loc si un recital la flaut.
La acest eveniment deosebit au fost prezenti scriitori romani valorosi (Adrian Suciu " presedintele Asociatiei Culturale Directia 9 -, Florin Dochia, Vasile Ioan Ciutacu, Sasa Alexandru - poet si umorist cu forta creatoare), Corala "Martha Bibescu" din Comarnic (condusa de Florian Barsan, a interpretat muzica folk vibranta, expresiva), Selma Kerim (a interpretat piese la flaut intr-o maniera artistica de exceptie) , Elena Cosma, (chitarista talentata, a interpretat muzica folk de o sensibilitate rara).
sursa Facebook/Moaca Cristian

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677