EXCLUSIV. Soțul angajatei din Primăria Dumbrava care a ajuns la spital după un scandal cu primarul: „A început să-i vorbească foarte, foarte urât, nici eu, ca bărbat, nu vă pot reproduce, ca să o determine să plece din primărie”

16 Aug 2017 14:48
EXCLUSIV. Soțul angajatei din Primăria Dumbrava care a ajuns la spital după un scandal cu primarul: „A început să-i vorbească foarte, foarte urât, nici eu, ca bărbat, nu vă pot reproduce, ca să o determine să plece din primărie”
O angajată a Primăriei Dumbrava a a ajuns, în această dimineață, la spital după ce s-a certat cu primarul. Angajata susține că primarul a informat-o că a mutat-o de la Serviciul de Stare Civilă la cel de Urbanism și că mai nou va avea și atribuții de femeie de serviciu. Femeia a refuzat să semneze dispoziția primarului și de aici un întreg scandal. Conflictul este mai vechi. Acum două săptămâni Eleva Voinea a depus și o sesizare la ITM Prahova.
Soțul femeii, Ion Voinea, susține că primarul comunei Dumbrava a amenințat-o pe femeie că o va da afară pentru că nu l-a susținut în campania electorală. Ascultă mai sus declarația integrală a soțului angajatei.
Primarul comunei Dumbrava nu a putut fi contactat până la ora publicării acestui articol.

Cititi si http://prahova-news.ro/stire/angajata-unei-primarii-din-prahova-a-ajuns-la-spital-dupa-ce-s-a-certat-cu-primarul-femeia-spune-ca-a-fost-jignita-si-umilita-1624

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923