Expoziție de artă plastică - „Omagiu – Nichita Stănescu”

28 Mar 2018 17:17
Expoziție de artă plastică - „Omagiu – Nichita Stănescu”
Primăria Municipiului Ploiești în parteneriat cu Consiliul Județean Prahova și Direcția pentru Cultură Prahova organizează cea de-a XXX-a ediție a Festivalului de Poezie “Nichita Stănescu”, în perioada 29-31 martie a.c..

Astfel, reamintim că, joi, 29 martie 2018, de la ora 17.00, este programat vernisajul expoziției de artă plastică „Omagiu – Nichita Stănescu”, eveniment care deschide seria manifestărilor incluse în cadrul actualei ediții a Festivalului de Poezie „Nichita Stănescu”.

Organizată de Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Ploiești, expoziția reunește, pe simezele Galeriei de Artă, 36 de lucrări de pictură, grafică și artă decorativă, rodul strădaniei și al talentului membrilor acestei uniuni de creație care, deși atât de diferite ca manieră de exprimare, au doar un singur numitor comun: omagiu Poetului Necuvintelor.

Autorul celei mai reprezentative lucrări va primi, cu acest prilej, din partea municipalității ploieștene, Premiul Festivalului de Poezie „Nichita Stănescu”, atmosfera festivă fiind întregită și de lansarea unui volum de poezie al domnului Ioan Groşescu, ilustrat de pictorul Florin Șuțu – Cetățean de Onoare al municipiului Ploiești.

Sursa foto: uap.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434