Expoziție de ceramică "Povestea lutului", la Ploiești

13 Feb 2020 11:26
Expoziție de ceramică "Povestea lutului", la Ploiești
Centrul Județean de Cultură Prahova, instituție subordonată Consiliului Județean Prahova, anunță printr-un comunicat de presa că organizează vineri, 14 februarie 2020, ora 11.30, la Palatul Culturii din Ploiești, etajul al doilea, în spațiul expozițional Arcade, vernisajul expoziției de ceramică "Povestea lutului". Potrivit reprezentantilor institutiei, expoziția, inclusă în proiectul ,,Valori de patrimoniu", din cadrul programului ,,Un patrimoniu pentru viitor", își propune să aducă în atenția vizitatorilor o colecție de obiecte de lut și unelte utilizate la prelucrarea acestora, din zone reprezentative ale țării, unde este practicat meșteșugul olăritului, cum ar fi Vâlcea - Horezu, Botoșani, Suceava, Iași, Galați, Maramureș, precum și din județul Prahova și regiunile învecinate, respectiv județele Ilfov și Dâmbovița. Totodată, în cadrul vernisajului, vor fi prezentate materiale video rezultate în urma activității de cercetare din cadrul Centrului Județean de Cultură Prahova.
Programul ,,Un patrimoniu pentru viitor" are ca scop familiarizarea publicului cu valorile patrimoniului cultural românesc și prahovean, prin intermediul unor expoziții, lecții deschise, ateliere de lucru și alte activități culturale.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677