Expoziție de machete care prezintă situații de urgență și care sunt realizate de preșcolarii prahoveni (GALERIE FOTO/VIDEO)

14 Jun 2017 15:03
Aproximativ 100 preșcolari din județul Prahova și-au prezentant astăzi machetele cu diferite situații de urgență, în cadrul expoziției organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Șerban Cantacuzino" al județului Prahova. În cele mai multe cazuri, cei mici au arătat cum se acționează în cazul unui incendiu. Ei au folosit mașinuțe de pompieri de jucărie și au construit diferite clădiri în miniatură. Organziatorii expoziției spun că în acest sens copiii vor fi atrași în vederea respectării regulilor de prevenire și formarea conduitei de urmat pe timpul situațiilor de urgență precum și consolidarea cunoștințelor despre dezastrele naturale și tehnologice și a măsurilor de prevenire, protecție și intervenție în situații de urgență. (VEZI VIDEO)
Toate grădinițele participante au fost premiate de Primăria municipiului Ploiești cu jucării. Festivitatea a avut loc astăzi în foaierul Sălii Europa a Consiliului Județean Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Un copil deosebit cu părinți deosebiți, mult succes în viitor
Felicitări și mult succes!
Sa traiti domnule colonel! Cred ca in tinerete am fost vecini in carteirul Nord bl. 27 B Felicitari ptr. cariera! toate bune Dan Colibasi
E o gura de oxigen pentru ITC care daca merge asa ,merge spre faliment,asa primeste subventie de la primaria ,unde pensionarii au cotizat prin taxe si impozite o viata.Daca PSD reuseste asa ceva ,e posibil sa urmeze si o mare manifestatie de protest pentru caderea guvernului antiroman
TAIATI-LE PADURILE, CA O SA VINA PESTE NOI IN CASA!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9198 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1348 0.0000
GBP Lira sterlina 5.7754 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5704 0.0000
XAU Gramul de aur 243.1200 0.0000