Expoziție de machete care prezintă situații de urgență și care sunt realizate de preșcolarii prahoveni (GALERIE FOTO/VIDEO)

14 Jun 2017 15:03
Aproximativ 100 preșcolari din judeţul Prahova și-au prezentant astăzi machetele cu diferite situaţii de urgenţă, în cadrul expoziției organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova. În cele mai multe cazuri, cei mici au arătat cum se acționează în cazul unui incendiu. Ei au folosit mașinuțe de pompieri de jucărie și au construit diferite clădiri în miniatură. Organziatorii expoziției spun că în acest sens copiii vor fi atraşi în vederea respectării regulilor de prevenire şi formarea conduitei de urmat pe timpul situaţiilor de urgenţă precum şi consolidarea cunoştinţelor despre dezastrele naturale şi tehnologice şi a măsurilor de prevenire, protecţie şi intervenţie în situaţii de urgenţă. (VEZI VIDEO)
Toate grădinițele participante au fost premiate de Primăria municipiului Ploiești cu jucării. Festivitatea a avut loc astăzi în foaierul Sălii Europa a Consiliului Județean Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342