Expoziție de machete care prezintă situații de urgență și care sunt realizate de preșcolarii prahoveni (GALERIE FOTO/VIDEO)

14 Jun 2017 15:03
Aproximativ 100 preșcolari din judeţul Prahova și-au prezentant astăzi machetele cu diferite situaţii de urgenţă, în cadrul expoziției organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova. În cele mai multe cazuri, cei mici au arătat cum se acționează în cazul unui incendiu. Ei au folosit mașinuțe de pompieri de jucărie și au construit diferite clădiri în miniatură. Organziatorii expoziției spun că în acest sens copiii vor fi atraşi în vederea respectării regulilor de prevenire şi formarea conduitei de urmat pe timpul situaţiilor de urgenţă precum şi consolidarea cunoştinţelor despre dezastrele naturale şi tehnologice şi a măsurilor de prevenire, protecţie şi intervenţie în situaţii de urgenţă. (VEZI VIDEO)
Toate grădinițele participante au fost premiate de Primăria municipiului Ploiești cu jucării. Festivitatea a avut loc astăzi în foaierul Sălii Europa a Consiliului Județean Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Sfincxul din Bucegi este un Monument alui Dumnezeu....
Ma intereseaza pentru fiica mea in varsta de 10 ani cursuri de pictura.
Ok Dar cand dai traseu dupa 4 5 luni pe banii mei astept cand am dreptul sa dau de 15 ori cu un dosar ...ori acu abia daca dai de 2 ori traseu cu un dosar
Curs valutar
EUR Euro 4.8068 -0.0006
USD Dolarul SUA 4.3926 -0.0260
GBP Lira sterlina 5.6544 -0.0622
CHF Francul elvetian 4.5223 -0.0089
XAU Gramul de aur 232.5829 -1.5538