Expozitie ”Sa-i cunoastem opera lui Brancusi”, la Baicoi - FOTO

22 Feb 2018 12:03
Biroul Cultura Biblioteca Sport din cadrul Primariei Baicoi a organizat recent o activitate ce se regaseste in planul anual de activitati al institutiei. Activitatea s-a desfasurat in cadrul Casei de Cultura, respectiv sala de expozitii cu lucrari din plastelina ale copiilor de la scoli din localitate, sub indrumarea profesorilor de specialitate Nitu Elena din cadrul Liceului Tehnologic Constantin Cantacuzino si Sava Iuliana reprezentand Clubul Elevilor Baicoi.
Copiii au fost dusi si in Biblioteca,fiindu-le prezentat un material in Power Point si o video-proiectie cu filmul documentar ”Constantin Brancusi” sustinut de profesorul coordonator Constantin Silvia de la Scoala Gimnaziala Tintea.
Exponatele copiilor vor ramane in sala de expozitie din cadrul Casei de Cultura Liliesti pana la sfarsitul acestui luni.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
am nevoie de reparat casa ca nu pot locui in ia deoarece ia cazut o parte din acoperis si nu am posibilitate pentru a o repara eu sint vaduva si acum stau cu copii in chirie va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati am si 5 nepoti foarte mici cel mai mic are 6 luni daca vreti sa ma ajutati va rog contactatima
Curs valutar
EUR Euro 4.7607 0.0043
USD Dolarul SUA 4.1939 0.0058
GBP Lira sterlina 5.5509 -0.0151
CHF Francul elvetian 4.1976 0.0086
XAU Gramul de aur 175.8239 -0.3443