Expozitie ”Sa-i cunoastem opera lui Brancusi”, la Baicoi - FOTO

10 Dec 2018 13:55
Biroul Cultura Biblioteca Sport din cadrul Primariei Baicoi a organizat recent o activitate ce se regaseste in planul anual de activitati al institutiei. Activitatea s-a desfasurat in cadrul Casei de Cultura, respectiv sala de expozitii cu lucrari din plastelina ale copiilor de la scoli din localitate, sub indrumarea profesorilor de specialitate Nitu Elena din cadrul Liceului Tehnologic Constantin Cantacuzino si Sava Iuliana reprezentand Clubul Elevilor Baicoi.
Copiii au fost dusi si in Biblioteca,fiindu-le prezentat un material in Power Point si o video-proiectie cu filmul documentar ”Constantin Brancusi” sustinut de profesorul coordonator Constantin Silvia de la Scoala Gimnaziala Tintea.
Exponatele copiilor vor ramane in sala de expozitie din cadrul Casei de Cultura Liliesti pana la sfarsitul acestui luni.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
L-ati gasit tocmai pe descalificatul nepot al Regelui Mihai chiar de catre acesta pentru lipsa caracterului moral si a lipsei de modestie si chibzuinta atat de necesare pentru a reprezenta casa regala????Exprincipele nu mai are nicio ,,valoare,, oficiala! A avut calitatea de Principe dar a terfelit-o in intimitati degradante si dezonorante cu bicicliste si prin actiunea grobiana de tentativa de violare de domiciliu si agresiune la locuinta bunicului sau.Faptul ca are o consoarta nu schimba cu nimic calitatea lui morala,dimpotriva,dezvaluie ca si cea a consoartei e la fel.
Buna am vazut înscriere și sunt și eu interesat și asi vrea sa mă înscriu și eu ce trebuie sa fac ?
Frumos din partea d-nului primar Marius Constantin care are grija si de persoanele nevoiase din Baicoi mai ales ca totul se face din fonduri personale.Tineti-o tot asa domnule primar pentru ca sunteti pe drumul cel bun.
eu vroiam sa stiu cat e spaga? ca sigur asa merge.
Pana cand se pot face înscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6495 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0769 -0.0127
GBP Lira sterlina 5.1788 -0.0340
CHF Francul elvetian 4.1190 0.0054
XAU Gramul de aur 163.4400 0.2694