Familia petroliștilor, în doliu/Odihneşte-te în pace, Marcel Catinca!

08 Jan 2020 09:21
Familia petroliștilor, în doliu/Odihneşte-te în pace, Marcel Catinca!
"Veste cumplită, la început de an, pentru familia petrolistă! Ne-a părăsit, mult prea devreme, Marcel Catinca (56 ani), cel care, timp de șase sezoane, între 1983 și 1993, a îmbrăcat tricoul „galben-albastru”, fiind unul dintre golgheterii echipei care ajungea să dispute dubla cu RSC Anderlecht în Cupa UEFA", este anunțul făcut de FC Petrolul Ploiești.
Fostul atacant al Petrolului, Marcel Catinca, a încetat ieri din viaţă, la vârsta de 56 de ani.
În ultimii ani, potrivit CSM Ploiești, Marcel Catinca a activat în cadrul CSM Ploieşti, atât ca antrenor la grupele de juniori ale clubului, cât şi în departamentul de scouting al secţiei de fotbal.
" Cea mai mare performanţă ca antrenor în cadrul CSM Ploieşti a realizat-o în sezonul 2014-2015, atunci când echipa de juniori B1 a clubului a ajuns în semifinalele campionatului naţional, fiind eliminată de CS FC Dinamo Bucureşti", au transmis reprezentanții clubului.
Corpul neînsufleţit va fi depus, azi, la ora 13.00, la Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul, din Ploieşti. Înmormântarea va avea loc joi, la Cimitirul Bolovani.
Odihneşte-te în pace, Marcel Catinca!

foto FC Petrolul Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8418 0.0010
USD Dolarul SUA 4.2893 0.0177
GBP Lira sterlina 5.4092 -0.0007
CHF Francul elvetian 4.5555 0.0018
XAU Gramul de aur 249.1146 0.0359