Familia petroliștilor, în doliu/Odihnește-te în pace, Marcel Catinca!

08 Jan 2020 09:21
Familia petroliștilor, în doliu/Odihnește-te în pace, Marcel Catinca!
"Veste cumplită, la început de an, pentru familia petrolistă! Ne-a părăsit, mult prea devreme, Marcel Catinca (56 ani), cel care, timp de șase sezoane, între 1983 și 1993, a îmbrăcat tricoul "galben-albastru", fiind unul dintre golgheterii echipei care ajungea să dispute dubla cu RSC Anderlecht în Cupa UEFA", este anunțul făcut de FC Petrolul Ploiești.
Fostul atacant al Petrolului, Marcel Catinca, a încetat ieri din viață, la vârsta de 56 de ani.
În ultimii ani, potrivit CSM Ploiești, Marcel Catinca a activat în cadrul CSM Ploiești, atât ca antrenor la grupele de juniori ale clubului, cât și în departamentul de scouting al secției de fotbal.
" Cea mai mare performanță ca antrenor în cadrul CSM Ploiești a realizat-o în sezonul 2014-2015, atunci când echipa de juniori B1 a clubului a ajuns în semifinalele campionatului național, fiind eliminată de CS FC Dinamo București", au transmis reprezentanții clubului.
Corpul neînsuflețit va fi depus, azi, la ora 13.00, la Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul, din Ploiești. Înmormântarea va avea loc joi, la Cimitirul Bolovani.
Odihnește-te în pace, Marcel Catinca!

foto FC Petrolul Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677