Fapte bune: Campanie umanitară - Mâini și piciorușe calde, inițiată de Teatrul Toma Caragiu Ploiești

19 Nov 2019 13:23
Fapte bune: Campanie umanitară - Mâini și piciorușe calde, inițiată de Teatrul Toma Caragiu Ploiești
Alătură-te și tu campaniei umanitare „Mâini și piciorușe calde”, inițiată de Teatrul Toma Caragiu și ajută-ne să le facem o bucurie, în prag de iarnă, copiilor nevoiași care nu au încălțăminte și mănuși pentru anotimpul rece, este mesajul actorilor ploieșteni.
Donațiile, mănuși și cizmulițe, dar și altele, pot fi aduse zilnic, în perioada 20 noiembrie - 20 decembrie, la Teatrul de Animație „Imaginario”, situat pe Bulevardul Independenței nr. 14.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7794 0.0007
USD Dolarul SUA 4.3124 -0.0025
GBP Lira sterlina 5.6715 -0.0137
CHF Francul elvetian 4.3785 0.0014
XAU Gramul de aur 203.4229 0.2195