Fără permis și băut, un bărbat a provocat un accident în Blejoi

10 Jan 2020 09:15
Fără permis și băut, un bărbat a provocat un accident în Blejoi
Accident, aseară, în jurul orelor 20:30, pe strada Vega din Blejoi. Potrivit IJP Prahova, un bărbat în vârstă de 39 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Vega din comuna Blejoi, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare răsturnându-se în afara părții carosabile și intrând în coliziune cu gardul unui imobil.
"Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere, și mai mult, în urma testării cu aparatul etilotest valoarea indicată a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale", a transmis Politia Prahova. În cauză a fost deschis dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice.

foto ilustrativ http://fagarasultau.ro/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677