FC Petrolul Ploiești a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon

01 Sep 2020 13:35
FC Petrolul Ploiești a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon
FC Petrolul Ploiești anunță că au fost puse în vânzare abonamentele pentru stagiunea 2020-2021.

Abonamentele vor fi disponibile online, precum și la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, după cum urmează:

– on-line: începând de marți, 1 septembrie, ora 12.00, accesând siteurile www.entertix.ro sau www.myticket.ro, procedura fiind destinată doar pentru noii abonați. Locurile vechilor abonați vor fi, în prima fază, blocate în sistem.

– la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”: începând de luni, 7 septembrie. De precizat faptul că, în perioada 07-18 septembrie, vechii abonați vor avea posibilitatea să opteze pentru a-și păstra locul pe stadion. În acest sens, la procurarea unui abonament nou, vă rugăm să prezentaţi şi vechiul abonament. De asemenea, la achiziționarea unui abonament este necesară și prezentarea Cărții de Identitate.

Casa de bilete va fi deschisă lunea, miercurea și vinerea între orele 09.00 – 15.00, iar marțea și joia între orele 13.00 – 19.00.

Prețurile abonamentelor vor fi următoarele:

– Peluze: 105 lei (85 lei redus, pentru pensionari, elevi și studenți, în sectoarele 100 și 300);

– Tribuna 2: 155 lei (140 lei redus, pentru pensionari, elevi și studenți, în sectorul 212);

– Tribuna 1: 245 lei

– Tribuna 0: 315 lei.

Abonamentele pentru pensionari, elevi și studenți pot fi procurate doar de la Casa de Bilete, cu prezentarea unui document doveditor.
Deținătorii de abonamente vor avea prioritate la meciurile ce se vor desfășura pe stadionul „Ilie Oană” doar în limita și în condițiile legale în care, pe parcursul campionatului, va fi permis accesul publicului la partidele de fotbal.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063