F.C. PETROLUL PLOIEȘTI " C.S.M.S. IAȘI, MASURI DE ORDINE PUBLICA

09 Mar 2015 10:12
F.C. PETROLUL PLOIEȘTI " C.S.M.S. IAȘI, MASURI DE ORDINE PUBLICA
Luni, 9 martie a.c., peste 195 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab" Ploiești, vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. PETROLUL PLOIEȘTI și C.S.M.S. IAȘI.
Partida de fotbal va avea loc pe stadionul Ilie Oană din municipiul Ploiești, începând cu ora 18.00.
Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și forțele de ordine, pe traseele de deplasare la locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.
Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine și siguranță în interiorul stadionului revine clubului F.C. Petrolul Ploiești, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.
Ordinea și siguranța publică în zona imediată și în cea apropiată arenei sportive, precum și menținerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești în cooperare cu celelalte forțe participante.
Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

În atenția publicului iubitor al Clubului de Fotbal F.C. Petrolul Ploiești
Jandarmeria adresează rugămintea să vă implicați în a face ca spectacolul sportiv desfășurat pe stadionul Ilia Oană să fie pe măsura simpatizării clubului și a renumelui cu privire la atmosfera frumoasă ce există pe acest stadion.
În acest sens, vă recomandăm să dovediți permanent o atitudine civilizată prin respectarea regulilor stabilite pentru un astfel de eveniment, în acest fel dând dovadă de respect pentru eforturile depuse de către organizator, jucători și celelalte instituții implicate în desfășurarea acestui ,,spectacol sportiv" în condiții de siguranță și fair-play.
În cadrul ședinței de cooperare au fost stabilite toate detaliile cu privire la organizarea și desfășurarea acestui eveniment, iar organizatorul competiției a comunicat Jandarmeriei, următoarele date:
- accesul spectatorilor este permis începând cu orele 16.00;
- partida va fi urmărită de aproximativ 6.000 de spectatori;
Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină la stadion începând cu ora deschiderii porților de acces pentru a evita aglomerarea inutilă a acestora.
Ordinea și siguranța publică în zona imediată și în cea apropiată arenei sportive, precum și menținerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești în cooperare cu celelalte forțe participante.
Pe această cale Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Matei Basarab,, Ploiești mulțumește anticipat spectatorilor pentru comportamentul adecvat, entuziast și corect de care vor da dovadă și le urează vizionare plăcută!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
multumim frumos ! sper , cat traiesc, sa le pot plati munca. foarte frumos, multumesc si in numele celor ce nu pot scrie !!!
Fiți buni români și nu votați pașaportul Verde noi suntem alături de dumneavoastră fiți și dumneavoastră alaturi de noi
Foarte bine Doamne ajută Poate o să reușiți și cu gazele bine ar fi
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Curs valutar
EUR Euro 4.9491 0.0000
USD Dolarul SUA 4.3869 0.0000
GBP Lira sterlina 5.8407 0.0000
CHF Francul elvetian 4.7398 0.0000
XAU Gramul de aur 255.1246 0.0000