FC Petrolul Ploiești, primul antrenament al verii

25 Jun 2019 10:19
FC Petrolul Ploiești, primul antrenament al verii
Gata vacanța! Jucătorii de la Petrolul Ploiești au avut ieri primul antrenament al verii. Pregătirea, care a avut loc la Strejnic, a fost condusă de Flavius Stoican și asistenții săi
Lotul "galben-albaștrilor" va trece printr-o restructurare amplă în această vară, afirma reprezentanții Petrolului.
"Astfel, la prima ședință de pregătire desfășurată sub comanda lui Flavius Stoican, cel care va fi ajutat de un staff alcătuit din Silviu Ion (antrenor secund), Mihai Ștețca (antrenor portari), Radu Vasilcan (preparator fizic), Claudiu Bătineanu (kinetoterapeut) și Timofei Cârlig (scouting), din efectivul cu care s-a terminat stagiunea 2018-2019 au mai rămas portarul Cezar Lungu și jucătorii de câmp Alberto Olaru, Valentin Țicu, Alexandru Saim Tudor, Sergiu Arnăutu, Cătălin Ștefănescu, Laurențiu Marinescu, Alexandru Stoica, Robert Enache și Mario Bratu. Alături de ei, la reunirea de astăzi au mai fost prezenți mai mulți juniori ai clubului, precum Alex Radu (portar), Andrei Iacob, Raul Bucur și Mihai Constantinescu, consemnându-se, totodată, și o revenire, aceea a lui Mihai Velisar, fundașul stânga împrumutat, pe parcursul stagiunii de primăvară, la Gloria Buzău", anunta FC Petrolul Ploiesti.
La capitolul noutăți absolute, "lupii" au punctat, la primul antrenament, cu o serie de jucători având experiența primului eșalon: fundașul central brazilian Walace Alves da Silva (29 ani, ultima dată în Egipt, la Ittehad Alexandria), mijlocașii centrali Ionuț Cionac (28 ani, ex-Politehnica Iași) și Mădălin Mihăescu (30 ani, ex-Politehnica Iași), mijlocașul de bandă dreaptă Alexandru Zaharia (29 ani, ex-Politehnica Iași) și fundașul dreapta Ștefan Bărboianu (31 ani, ex-Concordia Chiajna). De asemenea, tot la capitolul noutăți absolute, la ședința de pregătire de astăzi au mai participat tânărul internațional Antonio Manolache (19 ani, fost junior al "lupilor", trecut, ulterior, pe la Groningen și ACS Poli Timișoara), precum și juniorii Cătălin Vaida, Răzvan Milea și Giovani Petcu (toți trei născuți 2000). De menționat și că fundașul dreapta Andrei Rus, împrumutat în retur la Gloria Buzău, va intra, de mâine, în programul de pregătire al petroliștilor.
În ceea ce privește programul de pregătire din această vară, de miercuri "lupii" vor pleca în primul cantonament, lin Poiana Brașov, stagiul urmând să se întindă până pe data de 6 iulie și să cuprindă și două teste cu echipe din zonă. Apoi, în intervalul 10 iulie " 22 iulie, petroliștii își vor stabili cartierul general în Turcia, în apropiere de Ankara, acolo unde vor susține și o serie de jocuri de pregătire.
foto FC Petrolul Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677