FC Petrolul Ploiești, primul antrenament al verii

25 Jun 2019 10:19
FC Petrolul Ploiești, primul antrenament al verii
Gata vacanța! Jucătorii de la Petrolul Ploiești au avut ieri primul antrenament al verii. Pregătirea, care a avut loc la Strejnic, a fost condusă de Flavius Stoican și asistenții săi
Lotul ”galben-albaștrilor” va trece printr-o restructurare amplă în această vară, afirma reprezentanții Petrolului.
"Astfel, la prima ședință de pregătire desfășurată sub comanda lui Flavius Stoican, cel care va fi ajutat de un staff alcătuit din Silviu Ion (antrenor secund), Mihai Ștețca (antrenor portari), Radu Vasilcan (preparator fizic), Claudiu Bătineanu (kinetoterapeut) și Timofei Cârlig (scouting), din efectivul cu care s-a terminat stagiunea 2018-2019 au mai rămas portarul Cezar Lungu și jucătorii de câmp Alberto Olaru, Valentin Țicu, Alexandru Saim Tudor, Sergiu Arnăutu, Cătălin Ștefănescu, Laurențiu Marinescu, Alexandru Stoica, Robert Enache și Mario Bratu. Alături de ei, la reunirea de astăzi au mai fost prezenți mai mulți juniori ai clubului, precum Alex Radu (portar), Andrei Iacob, Raul Bucur și Mihai Constantinescu, consemnându-se, totodată, și o revenire, aceea a lui Mihai Velisar, fundașul stânga împrumutat, pe parcursul stagiunii de primăvară, la Gloria Buzău", anunta FC Petrolul Ploiesti.
La capitolul noutăți absolute, „lupii” au punctat, la primul antrenament, cu o serie de jucători având experiența primului eșalon: fundașul central brazilian Walace Alves da Silva (29 ani, ultima dată în Egipt, la Ittehad Alexandria), mijlocașii centrali Ionuț Cionac (28 ani, ex-Politehnica Iași) și Mădălin Mihăescu (30 ani, ex-Politehnica Iași), mijlocașul de bandă dreaptă Alexandru Zaharia (29 ani, ex-Politehnica Iași) și fundașul dreapta Ștefan Bărboianu (31 ani, ex-Concordia Chiajna). De asemenea, tot la capitolul noutăți absolute, la ședința de pregătire de astăzi au mai participat tânărul internațional Antonio Manolache (19 ani, fost junior al ”lupilor”, trecut, ulterior, pe la Groningen și ACS Poli Timișoara), precum și juniorii Cătălin Vaida, Răzvan Milea și Giovani Petcu (toți trei născuți 2000). De menționat și că fundașul dreapta Andrei Rus, împrumutat în retur la Gloria Buzău, va intra, de mâine, în programul de pregătire al petroliștilor.
În ceea ce privește programul de pregătire din această vară, de miercuri ”lupii” vor pleca în primul cantonament, lin Poiana Brașov, stagiul urmând să se întindă până pe data de 6 iulie și să cuprindă și două teste cu echipe din zonă. Apoi, în intervalul 10 iulie – 22 iulie, petroliștii își vor stabili cartierul general în Turcia, în apropiere de Ankara, acolo unde vor susține și o serie de jocuri de pregătire.
foto FC Petrolul Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134