FC Petrolul Ploiești, primul antrenament al verii

25 Jun 2019 10:19
FC Petrolul Ploiești, primul antrenament al verii
Gata vacanța! Jucătorii de la Petrolul Ploiești au avut ieri primul antrenament al verii. Pregătirea, care a avut loc la Strejnic, a fost condusă de Flavius Stoican și asistenții săi
Lotul ”galben-albaștrilor” va trece printr-o restructurare amplă în această vară, afirma reprezentanții Petrolului.
"Astfel, la prima ședință de pregătire desfășurată sub comanda lui Flavius Stoican, cel care va fi ajutat de un staff alcătuit din Silviu Ion (antrenor secund), Mihai Ștețca (antrenor portari), Radu Vasilcan (preparator fizic), Claudiu Bătineanu (kinetoterapeut) și Timofei Cârlig (scouting), din efectivul cu care s-a terminat stagiunea 2018-2019 au mai rămas portarul Cezar Lungu și jucătorii de câmp Alberto Olaru, Valentin Țicu, Alexandru Saim Tudor, Sergiu Arnăutu, Cătălin Ștefănescu, Laurențiu Marinescu, Alexandru Stoica, Robert Enache și Mario Bratu. Alături de ei, la reunirea de astăzi au mai fost prezenți mai mulți juniori ai clubului, precum Alex Radu (portar), Andrei Iacob, Raul Bucur și Mihai Constantinescu, consemnându-se, totodată, și o revenire, aceea a lui Mihai Velisar, fundașul stânga împrumutat, pe parcursul stagiunii de primăvară, la Gloria Buzău", anunta FC Petrolul Ploiesti.
La capitolul noutăți absolute, „lupii” au punctat, la primul antrenament, cu o serie de jucători având experiența primului eșalon: fundașul central brazilian Walace Alves da Silva (29 ani, ultima dată în Egipt, la Ittehad Alexandria), mijlocașii centrali Ionuț Cionac (28 ani, ex-Politehnica Iași) și Mădălin Mihăescu (30 ani, ex-Politehnica Iași), mijlocașul de bandă dreaptă Alexandru Zaharia (29 ani, ex-Politehnica Iași) și fundașul dreapta Ștefan Bărboianu (31 ani, ex-Concordia Chiajna). De asemenea, tot la capitolul noutăți absolute, la ședința de pregătire de astăzi au mai participat tânărul internațional Antonio Manolache (19 ani, fost junior al ”lupilor”, trecut, ulterior, pe la Groningen și ACS Poli Timișoara), precum și juniorii Cătălin Vaida, Răzvan Milea și Giovani Petcu (toți trei născuți 2000). De menționat și că fundașul dreapta Andrei Rus, împrumutat în retur la Gloria Buzău, va intra, de mâine, în programul de pregătire al petroliștilor.
În ceea ce privește programul de pregătire din această vară, de miercuri ”lupii” vor pleca în primul cantonament, lin Poiana Brașov, stagiul urmând să se întindă până pe data de 6 iulie și să cuprindă și două teste cu echipe din zonă. Apoi, în intervalul 10 iulie – 22 iulie, petroliștii își vor stabili cartierul general în Turcia, în apropiere de Ankara, acolo unde vor susține și o serie de jocuri de pregătire.
foto FC Petrolul Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7786 -0.0005
USD Dolarul SUA 4.2746 -0.0185
GBP Lira sterlina 5.7198 0.0543
CHF Francul elvetian 4.3448 -0.0255
XAU Gramul de aur 202.1797 -1.3948