FC Petrolul – Ripensia/ Setați doar pe victorie!

15 Sep 2020 12:55
FC Petrolul – Ripensia/ Setați doar pe victorie!
FC Petrolul va închide runda a treia a eșalonului secund, cu meciul pe care îl va susține, în această seară, de la ora 19.30, pe „Ilie Oană”, cu Ripensia Timișoara.

„Lupii” nu au mai câștigat în ultimele cinci meciuri oficiale disputate, în campionat sau Cupa României, pe teren propriu, iar Viorel Moldovan spune că a venit momentul ca elevii săi să arate faptul că se află pe o pantă ascendentă.

„Trebuie, neapărat, să câștigăm acest joc și să confirmăm, astfel, atât rezultatul, cât și evoluția bună de la Reșița. Avem nevoie de o prestație consistentă, cu ajutorul căreia să ne trecem în cont încă trei puncte, și nu am altă idee în cap decât aceea a victoriei!”, a afirmat Viorel Moldovan, într-un interviu acordat FCP TV.

Tehnicianul „galben-albaștrilor” e conștient de faptul că meciul nu va fi deloc unul ușor, atenționându-și jucătorii în acest sens. „I-am avertizat să țină cont de faptul că multe echipe care vin la Ploiești suferă de o metamorfoză incredibilă atunci când joacă împotriva Petrolului! Jocul trebuie tratat foarte, foarte serios, pentru că întâlnim un adversar care practică un fotbal de calitate. O echipă care nu are presiune, cu o dinamică interesantă și, chiar dacă la Craiova a pierdut cu 4-1, a avut momente în care a arătat un joc bun. Trebuie să fim pregătiți din punct de vedere mental, să intrăm foarte determinați pe teren, cu atitudinea potrivită, și să ne impunem jocul nostru, astfel încât să obținem cele trei puncte”, a mai spus Moldovan.

Antrenorul Petrolului a primit întăriri consistente în ultima perioadă și spune că, deși lipsă de omogenitate poate fi, la acest moment, un minus, în schimb calitatea lotului poate face diferența pe parcursul unui campionat lung și extrem de dificil. „Este adevărat că mai avem foarte multe reglaje de pus la punct, dar sunt convins de faptul că am jucători inteligenți, de calitate. Sunt doar 11 tricouri disponibile, însă concurența este benefică și, în condițiile în care ne așteaptă un campionat lung, este important să avem un lot echilibrat, atât numeric cât și valoric”, a conchis Viorel Moldovan.

Pentru partida din această seară, de pe „Ilie Oană”, ce va începe la ora 19.30, „lupii” au intrat încă de duminică în cantonament, fără să aibă indisponibilități în lot. Întâlnirea va fi arbitrată de către o brigadă Vlad Baban (Iași), cel care va fi ajutat de către asistenții Alexandru Filip (Constanța) și Florin Pucheanu (Ulmi-Dâmbovița). Arbitru de rezervă va fi Ana Maria Terteleac (Berceni-Ilfov), iar ca observatori au fost delegați Marcel Savaniu (Brașov) și Marian Lumînare (București).
sursa FC Petrolul Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434