FC Petrolul – Ripensia/ Setați doar pe victorie!

15 Sep 2020 12:55
FC Petrolul – Ripensia/ Setați doar pe victorie!
FC Petrolul va închide runda a treia a eșalonului secund, cu meciul pe care îl va susține, în această seară, de la ora 19.30, pe „Ilie Oană”, cu Ripensia Timișoara.

„Lupii” nu au mai câștigat în ultimele cinci meciuri oficiale disputate, în campionat sau Cupa României, pe teren propriu, iar Viorel Moldovan spune că a venit momentul ca elevii săi să arate faptul că se află pe o pantă ascendentă.

„Trebuie, neapărat, să câștigăm acest joc și să confirmăm, astfel, atât rezultatul, cât și evoluția bună de la Reșița. Avem nevoie de o prestație consistentă, cu ajutorul căreia să ne trecem în cont încă trei puncte, și nu am altă idee în cap decât aceea a victoriei!”, a afirmat Viorel Moldovan, într-un interviu acordat FCP TV.

Tehnicianul „galben-albaștrilor” e conștient de faptul că meciul nu va fi deloc unul ușor, atenționându-și jucătorii în acest sens. „I-am avertizat să țină cont de faptul că multe echipe care vin la Ploiești suferă de o metamorfoză incredibilă atunci când joacă împotriva Petrolului! Jocul trebuie tratat foarte, foarte serios, pentru că întâlnim un adversar care practică un fotbal de calitate. O echipă care nu are presiune, cu o dinamică interesantă și, chiar dacă la Craiova a pierdut cu 4-1, a avut momente în care a arătat un joc bun. Trebuie să fim pregătiți din punct de vedere mental, să intrăm foarte determinați pe teren, cu atitudinea potrivită, și să ne impunem jocul nostru, astfel încât să obținem cele trei puncte”, a mai spus Moldovan.

Antrenorul Petrolului a primit întăriri consistente în ultima perioadă și spune că, deși lipsă de omogenitate poate fi, la acest moment, un minus, în schimb calitatea lotului poate face diferența pe parcursul unui campionat lung și extrem de dificil. „Este adevărat că mai avem foarte multe reglaje de pus la punct, dar sunt convins de faptul că am jucători inteligenți, de calitate. Sunt doar 11 tricouri disponibile, însă concurența este benefică și, în condițiile în care ne așteaptă un campionat lung, este important să avem un lot echilibrat, atât numeric cât și valoric”, a conchis Viorel Moldovan.

Pentru partida din această seară, de pe „Ilie Oană”, ce va începe la ora 19.30, „lupii” au intrat încă de duminică în cantonament, fără să aibă indisponibilități în lot. Întâlnirea va fi arbitrată de către o brigadă Vlad Baban (Iași), cel care va fi ajutat de către asistenții Alexandru Filip (Constanța) și Florin Pucheanu (Ulmi-Dâmbovița). Arbitru de rezervă va fi Ana Maria Terteleac (Berceni-Ilfov), iar ca observatori au fost delegați Marcel Savaniu (Brașov) și Marian Lumînare (București).
sursa FC Petrolul Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
doresc programare am 69 ani
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0207 0.0021
GBP Lira sterlina 5.5103 0.0367
CHF Francul elvetian 4.5221 -0.0076
XAU Gramul de aur 239.7608 1.3858