Femeie data disparuta! Este cautata de autoritati! Update

06 Feb 2015 12:04
Cautari disperate in Prahova, in satul Cotofenesti. O femeie in varsta de 81 de ani a fost data disparuta, dupa ce a plecat sa adune din padure lemne pentru foc si nu s-a mai intors. De mai bine de 12 ore, batrana este cautata de localnici, rude si autoritati. Oamenii se gandesc acum la ce este mai rau.
Maria Mincu a plecat joi dupa amiaza, in padure. Bratul de lemne strans de femeie a fost gasit langa o punte, insa ea parca a fost inghitita de pamant. In zadar au cautat-o rudele. Disperati, oamenii au apelat la ajutorul politistilor, pompierilor si jandarmilor, care au scotocit zona aproape toata noaptea. Politistii au folosit si un caine de urma.
* S-a dus dupa lemne si lemne s-a facut. Nu s-a mai intors. Am cautat-o peste tot, apoi am sunat la 112. Sanse sa o gasim in viata nu cred ca mai sunt. Nu vedeti ce frig este afara?* ne-a declarat fiica batranei
Cautarile au fost reluate dis de dimineata. Metru cu metru, padurea a fost scotocita.
Pompierii au cautat si in apa. Nu de alta, dar ca sa ajunga in padure, femeia a trecut o punte.
Rudele spera sa o gaseasca pe femeie cat mai repede. Fiecare minut care trece inseamna o sansa in minus ca ea sa fie gasita in viata. Maria Mincu nu a plecat niciodata de acasa.

UPDATE: In jurul pranzului, batrana a fost gasita decedata, in albia paraului din localitate!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677