Femeie de 28 de ani arestată, după ce a fost prinsă în flagrant când încerca să pătrundă în locuința unei bătrâne, prin metoda ”ELECTRICA”. Inculpata a mai făcut închisoare pentru aceeași faptă, comisă anul trecut

14 Aug 2017 15:23
Femeie de 28 de ani arestată, după ce a fost prinsă în flagrant când încerca să pătrundă în locuința unei bătrâne, prin metoda ”ELECTRICA”. Inculpata a mai făcut închisoare pentru aceeași faptă, comisă anul trecut
Vineri seara, în data zilei de 11 august, în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției nr. 2 Ploiești au depistat în flagrant o femeie de 28 de ani, care încerca să pătrundă în locuința unei bătrâne de 88 de ani, sub pretextul că aceasta este angajată la o societate de utilități publice.
Femeia respective este bănuită că, începând cu luna iunie a acestui an, ar mai fi săvârșit, tot în Ploiești, infracțiuni de furt din locuință în formă continuată (10 acte materiale), precum și înșelăciune în formă continuată (două acte materiale).

În urma cercetărilor, a rezultat că femeia ar fi spus ca este angajată la o societate de utilității publice. Astfel, aceasta, sub pretextul unei verificări a contorului de consum sau a instalației, ar fi solicitat accesul în locuință, în vederea sustragerii de sume bani. Totodată hoața obișnuia să le ceara victimelor o factură de consum a utilităților și apoi le spunea că ar fi plătit mai mult decât trebuia și că le a returna banii dați în plus. Numai că presupusa angajată le înmâna acestora o bancnotă de valoare mare, solicitând rest, astfel afla locul unde victimele își țineau banii.

Sumele cu care ar fi prejudiciat părțile vătămate se încadrează între 500 și 1.700 de lei.

Polițiștii au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere se sesizare a instanței în vederea luării măsurii arestării preventive. Drept urmare, judecătorul e emis pe numele ei mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Femeia respectivă a mai fost condamnata pentru fapte similar și anul trecut, într-un dosar instrumentat de Poliția Ploiesti, însă ea a reuși atunci să se împace cu toate victimele, mai puțin cu una, care a decedat. Vorbim despre o bătrână de aproape 90 de ani. Pentru fapta respective inculpata a făcut 6 luni închisoare. După ce s-a eliberat, în luna aprilie, și-a reluat apucăturile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției nr. 2 Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și înșelăciune, ambele în formă continuată.
COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923