Femeie muscata de un Doberman la Busteni. Stapana animalului nu a putut sa il opreasca

12 Aug 2019 09:08
Femeie muscata de un Doberman la Busteni. Stapana animalului nu a putut sa il opreasca
Un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova s-a deplasat în acest weekend în parcarea Complexului Caraiman din Bușteni după ce a fost sesizat despre faptul că o persoană a fost mușcată de un câine. Victima prezenta o rană pe coapsa piciorului drept. Potrivit IJJ PH, din verificările efectuate la fața locului a reieșit că un câine din rasa Doberman s-a zmucit și a scăpat în timp ce stăpâna încerca să-i pună botnița atacând o persoana de sex femeiesc, cu toate că nu a fost agresiv în nicio altă situație. În cauză jandarmii au întocmit act de sesizare pentru neluarea măsurilor privind atacul canin faptă incriminata de OG55 /2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși și agresivi. Documentul a fost înaintat organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.
Sursa foto: IJJ PH

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134