Femeie muscata de un Doberman la Busteni. Stapana animalului nu a putut sa il opreasca

12 Aug 2019 09:08
Femeie muscata de un Doberman la Busteni. Stapana animalului nu a putut sa il opreasca
Un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova s-a deplasat în acest weekend în parcarea Complexului Caraiman din Bușteni după ce a fost sesizat despre faptul că o persoană a fost mușcată de un câine. Victima prezenta o rană pe coapsa piciorului drept. Potrivit IJJ PH, din verificările efectuate la fața locului a reieșit că un câine din rasa Doberman s-a zmucit și a scăpat în timp ce stăpâna încerca să-i pună botnița atacând o persoana de sex femeiesc, cu toate că nu a fost agresiv în nicio altă situație. În cauză jandarmii au întocmit act de sesizare pentru neluarea măsurilor privind atacul canin faptă incriminata de OG55 /2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși și agresivi. Documentul a fost înaintat organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor.
Sursa foto: IJJ PH

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7794 0.0007
USD Dolarul SUA 4.3124 -0.0025
GBP Lira sterlina 5.6715 -0.0137
CHF Francul elvetian 4.3785 0.0014
XAU Gramul de aur 203.4229 0.2195