Festivalul Cașcavelei a început! Trei zile de spectacole si prosuse culinare care îți lasă gura apă vă așteaptă la Valea Doftanei! (GALERIE FOTO/VIDEO)

08 Sep 2017 19:18
S-a dat startul Festivalului Cașcavelei de la Valea Doftanei. Evenimentul are loc pe Baza Sportivă Trăisteni în perioada 8-10 septembrie. Vizitatorii sunt așteptați să guste renumita "Cașcavea de Valea Doftanei", dar și multe alte produse culinare. Printre acestea se numără păstrăvul afumat și zacusca din păstrăv afumat produse de un producător local. Nu lipsesc, brânzeturile, pastrami, cârnații, tot felul de dulcețuri, fructe, legume, ciocolata de casă, turta dulce și multe ale bunătăți.
Festivalul Cașcavelei de anul acesta cuprinde expoziții cu și fără vânzare din toată gama de produse (arta populară, artizanat, produse agricole și alimentare, exploatarea lemnului.
Ambientul este asigurat de către numeroși artiști și ansambluri din județ și din tară. Printre aceștia se numara Anna Lesko, Lidia Buble, Matteo, Maxim, Heaven, Steliana Sima, Petrică Mîțu Stoian, Mariana Ionescu Căpitănescu, Nineta Popa și Liviu Guță.
Festivalul Cașcavelei de la Valea Doftanei are loc în perioada 8-10 septembrie. Intrarea este liberă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365