Festivalul International “Enescu si muzica lumii“ incepe pe 16 iulie la Sinaia

11 Jul 2019 09:27
Festivalul International “Enescu si muzica lumii“ incepe pe 16 iulie la Sinaia
Festivalul International “Enescu si muzica lumii“ va avea loc la Sinaia in perioada 16 iulie-22 august.

“Muzica schimbă oamenii și atitudinile. Vă invit să vedeți România frumoasă. Sinaia este locul unde păstrăm valorile în stare pură. De 20 de ani suntem împreună la “Enescu și muzica lumii” alături de tinerii muzicieni care ne unesc prin diversitatea culturala și unitatea în spiritul valorii enesciene" a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Potrivit organizatorilor, “Festivalul International “Enescu si muzica lumii“ se deschide prin cea de-a XIX-a editie catre varietate si inedit, oferind un  regal al artelor frumoase in care sunetul, imaginea si ambientul se imbina pentru ca muzica sa atinga si sa faca sa vibreze sufletul si spiritul unui public tot mai tanar.
Cea de-a XIX-a editie isi propune ca unul dintre conceptele directoare ale Festivalului International "Enescu si muzica lumii" sa fie acela de tinerete, ce capata o multitudine de sensuri in functie de unghiul din care este privit. Festivalul aduce pe scena artisti consacrati din toata lumea, dar pune mai ales in lumina tineri talentati care prin studiu si pasiune aduc un suflu nou in interpretarea marilor clasici. Aceasta editie ce se distanteaza de canoanele si rigorile de la editiile trecute, dar care ramane totusi puternic ancorata in eleganta si armonia specifice muzicii clasice, se deosebeste de cele precedente prin interesul pe care il acorda cuceririi publicului tanar prin imbinarea recitaturilor de muzica cu pictura si proiectia de foto-video inspatii neconventionale.”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Curs valutar
EUR Euro 4.7231 -0.0084
USD Dolarul SUA 4.2103 0.0000
GBP Lira sterlina 5.2496 -0.0231
CHF Francul elvetian 4.2861 0.0061
XAU Gramul de aur 192.9580 -1.9511