Filarmonica "Paul Constantinescu" vă invită la "Balul Filarmonicii" - ediția I. Pe lângă prestațiile muzicale ale formațiilor instituției, participanții sunt invitați și la un dineu cu meniu sofisticat

08 Dec 2017 13:31
Filarmonica "Paul Constantinescu" vă invită la "Balul Filarmonicii" - ediția I. Pe lângă prestațiile muzicale ale formațiilor instituției, participanții sunt invitați și la un dineu cu meniu sofisticat
Filarmonica "Paul Constantinescu" din Ploiești în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești organizează în data de 17 decembrie 2017, ora 17.00, la Sala Coloanelor a Palatului Culturii, "Balul Filarmonicii" - ediția I, eveniment prilejuit de sărbătorirea a 65 de ani de la susținerea primului concert simfonic pe scena instituției noastre de cultură.
Evenimentul va reuni toate formațiile Filarmonicii: Orchestra Simfonică, Orchestra Populară "Flacăra Prahovei", "Ploiești Jazz Trio" și Cvartetul de coarde "Chronos" și va avea ca invitați o serie de oficialități locale și naționale, personalitățile artistice care au participat de-a lungul timpului la consolidarea prestigiului de care se bucură instituția noastră în prezent, precum și alți oaspeți de seamă.
Pe lângă prestațiile muzicale deosebite, ce includ "Oratoriul Bizantin de Crăciun" de Paul Constantinescu, o capodoperă a muzicii românești, în interpretarea orchestrei simfonice și a Corului Radio, sub bagheta maestrului Radu Postavaru, "Balul Filarmonicii" include și o inedită expoziție cu materiale ce prezintă Filarmonica "Paul Constantinescu" de-a lungul timpului. Invitații vor avea parte, de asemenea, de un dineu cu un meniu sofisticat și băuturi alese, fiind purtați în atmosfera clasică de bal prin prezența dansatorilor de vals, ce vor performa în "Sala Coloanelor" după încheierea concertului simfonic.
Pentru acest eveniment, cel mai important al anului 2017 pentru Filarmonica "Paul Constantinescu", ne bucurăm și ne onorează atât sprijinul partenerilor media locali și naționali, cât și al celor de la "Proleasing Motors", prin punerea la dispoziția noastră a unor autoturisme de lux pentru preluarea invitaților, al "Arhivelor Naționale", în realizarea expoziției dar și al celorlalți sponsori și parteneri care susțin Filarmonica ploieșteană în întreaga stagiune 2017-2018: Cofetăria "Delice", Cramele "Stenota", "Starbucks", "Bristot" etc.
Vă așteptăm, așadar, la "Balul Filarmonicii", duminică, 17 decembrie 2017, de la ora 17:00, în "Sala Coloanelor" de la Palatul Culturii. Evenimentul grandios înscrie municipiul Ploiești în rândul marilor metropole care, în fiecare an între noiembrie și martie, sezonul balurilor vieneze, readuc la viață splendoarea și măreția acestui tip de eveniment, demult apuse dar mereu vii prin eleganța și rafinamentul invitaților, participanților și programului său.
Dress Code-ul evenimentului este "White Tie", iar biletele sunt disponibile la prețul de 130 de lei și se găsesc atât online, pe filarmonicaploiesti.ro, cât și la Casa de Bilete a Filarmonicii "Paul Constantinescu" Ploiești din strada Anton Pann, numărul 5.
Desfășurator "Balul Filarmonicii"

17:00-17:30 Primirea Invitaților - pe acordurile "Cvartetului Chronos", servirea șampaniei și realizarea de fotografii oficiale
17:30-18:00 Discurs oficial de Deschidere + Premierea artiștilor care, de-a lungul timpului, au contribuit la dezvoltarea, consolidarea și prestigiul Filarmonicii "Paul Constantinescu" Ploiești
18:00 CONCERT VOCAL - SIMFONIC
Vlad Maistorovici - "Polifonii Ploieștene"- primă audiție absolută
Paul Constantinescu " Oratoriul Bizantin de Crăciun "Nașterea Domnului" - 70 de ani de la prima audiție
Dirijor: Radu Postăvaru
Soliști: Stanca Manoleanu " Soprană, Emanuela Sălăjan " Mezzosoprană, Mihai Urzicană " Tenor, Iustinian Zetea " Bas ; Corul Radio " Dirijor: Ciprian Țuțu
20:00 Prezentarea vinului Filarmonicii, servire Aperitiv + Program artistic de dans - vals
20:15 "Alles Walzer" - toți oaspeții sunt invitați la dans
20:30 Concert "Ploiești JAZZ Trio" - Sorin Zlat (pian), Răzvan Cojanu (bass) și Laurențiu Ștefan (tobe) & Mihaela Alexa (voce)
21:30 Servire Felul Principal
21:45 Concert folcloric - Orchestra Populară a Filarmonicii "Paul Constantinescu" - "Flacăra Prahovei" și soliști: Cezar Ouatu, Violeta Barac-Visarion, Gelu Voicu, Traian Frîncu, Adriana Deaconu și Gigi Stoica
23:00 Desert

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677