FILMUL AGRESIUNII SEXUALE DE LA VALEA CALUGAREASCA

27 Feb 2015 14:50
Caz incredibil in Valea Calugareasca, judetul Prahova. Un profesor de religie este acum cercetat penal dupa ce se pare ca i-a facut avansuri unei eleve. Se pare ca fata a recunoscut in fata conducerii scolii ca a fost mangaiata si sarutata de cadrul didactic.
Incidentul s-a petrecut la Colegiul Agricol "Gheorghe Ionescu-Sisesti". Doua eleve au venit si au sesizat conducerea scolii dupa ce i-au surprins pe profesorul de religie si colega lor, in varsta de 16 ani, intr-o pozitie extrem de apropiata. Cei doi erau chiar in laboratorul de religie.
- Sunt doua eleve bune, din scoala, care ne-au alertat. NU stim ce s-a intamplat exact pentru ca profesorul ne-a spus ca doar a stat de vorba. La fel si fata. Cert este ca noi am anuntat politia* ne-a declarat Vasilica Necula, prima persoana care a fost sesizata de acest caz
De altfel, profesorul a mai fost sanctionat. El a primit, anul trecut, o mustrare scrisa din partea scolii din cauza unui vocabular mai *picant* pe care il avea la adresa elevelor.
- Ne vom intruni in consiliul de adminitratie si vom vedea ce hotari se iau. Daca este adevarta, atunci il vom sanctiona. Noua ne-a promis dupa incidentul de anul trecut ca se potoleste* a adaugat Mihaela Barbu, directoarea Colegiului Agricol "Gheorghe Ionescu-Sisesti"
Cert este ca parintii fetei au fost chemati la scoala si s-a deshis o ancheta.
- Eu am vazut ca ieri a venit mai devreme de la scoala, dar nu a vrut sa spuna nimic. O trimiti cu incredere la scoala si uite ce se intampla* a precizat Ionica Hariga, tatal fetei
Intre timp, politistii il cerceteaza pentru agresiune sexuala.
Gabriel Dumitrescu, in varsta de 32 de ani, preda la Colegiul din Valea Calugareasca de la 1 septembrie 2014 si este suplinitor. A ramas vaduv dupa ce sotia i-a murit intr-un accident rutier. A ramas singur sa creasca doua fetite.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677