"Fioroșii" pe motoare sunt acum… "de vânzare"! Totul pentru un scop nobil

17 Dec 2018 09:43
"Fioroșii" pe motoare sunt acum… "de vânzare"! Totul pentru un scop nobil
15 membri ai Clubului de motocicliști Happy Street Brotherhood MF (HSBMF) se află într-o competiție inedită. Aceștia se întrec să adune sume cât mai mari la o licitație care are ca scop strângerea de fonduri pentru finalizarea unei case la Comarnic. Inițiativa este deja la a doua ediție, iar în proiectul de construcție, motocicliștii s-au implicat atât cu bani, cât și cu forță de muncă.
Picka, Rareș, Edi, Neamțu, Radu, Mădă, Teo, Ștefi, Ciprian, Seba, Cătălin, Cristian, Terry, Bogdan și Manu sunt cei 15 care te provoacă să licitezi pentru ei, până pe 31 decembrie 2018. Banii nu trebuie să-i dai imediat, ci până în luna martie, atunci când aceste sume se vor transforma în materiale pentru amenajarea interioară a casei familiei Radea, din Comarnic. Locuința veche a acestei familii a ars în urmă cu doi ani. Cum au aflat de cazul lor, motocicliștii de la HSBMF au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ridicarea unui nou acoperiș. Și au reușit, însă resursele au ajuns la fundul sacului, iar lucrările de interior sunt foarte costisitoare.
Licitația are loc pe pagina grupului HSBMF: https://www.facebook.com/events/196548117890612/?active_tab=discussion
Analizează pozele, motocicletele și pe posesorii lor, iar acolo unde ți se opresc privirile nu ezita să scrii un comentariu cu o sumă pe care ești dispus s-o oferi. Iar cine dă cel mai mult se va bucura de o plimbare cu motocicleta alături de persoana pentru care a licitat. Aceasta va avea loc în luna iunie 2019 (data exactă va fi stabilită în funcție de prgnoza meteo și va fi comunicată din timp câștigătorilor).
Plimbarea va fi între 150 - 200 km, cu plecarea din Câmpina și sosirea tot în Campina, pe un traseu hotărât de HSBMF. Va exista un popas pentru un suc și socializare cu "rebelii" traficului. În esență, în spatele etichetelor de tot felul și a costumului de protecție se află niște oameni foarte frumoși, joviali, isteți și talentați.
Licitația pleacă de la suma minimă de 20 de lei, iar câștigătorii vor primi un voucher în posesia căruia vor intra după ce-i vor înmâna banii lui Cristi Minculescu, coordonatorul Grupului "Pentru Tine!".
Liliana Maxim Minculescu
Foto: HSBMF

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677