UPDATE: Andrei Ponta va fi transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din București. Fiul fostului premier, Victor Ponta,a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești

30 Jun 2017 16:12
UPDATE: Andrei Ponta va fi transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din București. Fiul fostului premier, Victor Ponta,a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești
Andrei Ponta, fiul lui Victor Ponta, a fost transportat în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. El a fost rănit la cap în timpului unui meci de rugby desfășurat la Băicoi.
„La meciul de rugby am găsit doi băieţi de 14 ani, unul cu traumatism de coloană cervicală şi celălalt cu traumatism cranio-cerebral, cu amenzie a declarat George Duţă, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Prahova.
Unul dintre cei doi băieți este fiul fostului premier:
"A fost un accident minor in timpul jocului, unul dintre copii e rănit. Este fiul fostului premier.", a declarat Marius Constantin, primarul orașului Băicoi.
Potrivit lui Lucian Mircescu, fondatorul Clubului de Rugby din Băicoi, Andrei Ponta participa la turneul național final de mini rugby, categoria sub 14 ani.
" Era un meci care se disputa între Șoimii București și Rugby Club Constanța. Ambii copii accidentați sunt de la Șoimii București. S-a respectat procedura specifică meciurilor de rugby", a declarat Mircescu.
UPDATE: Fiul lui Victor Ponta va fi transportat cu ambulanța de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești la Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni" din București.

Sursa foto: http://www.jurnalistii.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237