Florărese de la Halele Centrale din Ploiești, amendate de polițiști

30 Jun 2017 17:04
Florărese de la Halele Centrale din Ploiești, amendate de polițiști
Polițiștii Secției nr. 1 Ploiești au desfășurat ieri un control la Halele Centrale. Oamenii legii au acționat în domeniul prevenirii şi combaterii activităţilor ilegale de comerţ, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică în zona Halelor Centrale. Astfel, au fost verificate șapte societăți comerciale și 12 producători agricoli, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 lei. Totodată, au fost ridicate bunuri de 1.260 lei. Printre cei amendați se numără și cinci femei care au fost depistate pe Platoul Halelor Centrale vânzând flori fără îndeplinirea condiţiilor legale. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor Legii 12/1990 republicată, fiindu-le ridicate în vederea confiscării produsele oferite spre vânzare.

Sursa foto: www.tripadvisor.ca

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8750 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1874 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3319 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5137 0.0000
XAU Gramul de aur 251.0994 0.0000