FLORI PENTRU FANE, AFLA DE LA CINE

09 Mar 2015 10:19
Petroliștii s-au întâlnit, ieri după-amiază, în incinta unui supermarket din Ploiești, cu cele mai înfocate suportere, oferindu-le flori și bilete la meci cu ocazia zilei de 8 Martie. Fanele de toate vârstele s-au declarat încântate de gestul lupilor și i-au rugat să le mai facă un cadou: victoria cu CSMS Iași.
După ultimul antrenament dinaintea partidei cu CSMS Iași, programată azi, de la ora 18.00, haita lupilor a plecat direct la întâlnirea cu reprezentantele sexului frumos pentru a le face o surpriză cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Geraldo & Compania au fost așteptați de peste 250 de doamne și domnișoare, entuziasmate de revederea cu băieții pregătiți de Mircea Rednic. Jucătorii le-au oferit frezii, dar și 400 de bilete pentru jocul cu CSMS Iași, de acest moment profitând, așa cum era normal, și bărbații, care n-au ratat ocazia unui autograf sau a unei poze cu idolii din teren. Mesajul doamnelor și al domnișoarelor pentru petroliști a fost foarte clar: "Vă mulțumim pentru gestul vostru extraordinar, iar mâine vom veni la stadion să vă vedem. Mult succes, pentru că vrem să-i învingeți pe cei de la Iași". Jucătorii le-au promis o nouă victorie în campionat, prin care să întregească evenimentul de astăzi dedicat fanelor petroliste, capabile să iubească Petrolul la fel de mult ca partenerii lor de viață.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677