Focar de COVID-19 la Penitenciarul de Femei din Targsorul Nou

30 Oct 2020 17:23
Focar de COVID-19 la Penitenciarul de Femei din Targsorul Nou
Informare de presă:
Vă informăm că 13 persoane private de libertate încarcerate în cadrul Penitenciarului de Femei Ploiesti " Târgșorul Nou au fost confirmate pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Menționăm faptul că nicio altă persoană custodiată nu prezintă simptomatologie specifică COVID-19.

Conform metodologiei interne, s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarului-Spital București-Jilava, unitate desemnată pentru gestionarea cazurilor ușoare sau medii de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Administrația locului de deținere urmează indicațiile Direcției de Sănătate Publică Prahova și implementează măsurile stabilite la nivel de sistem (dezinfectare spații, intensificare triaj epidemiologic cadre și deținute, intensificare monitorizare medicală deținuți).

Starea de spirit în rândul persoanelor private de libertate este optimă, iar măsurile de informare/consiliere completează demersurile specifice de intervenție.

Sursa de infectare, necunoscută în acest moment, va fi stabilită în urma anchetei epidemiologice, proces aflat în derulare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677