Fostul ambasador Nicolae Iordache din Băicoi a fost numit cetățean de onoare al orașului

25 Jan 2018 11:28
Fostul ambasador Nicolae Iordache din Băicoi a fost numit cetățean de onoare al orașului
Saptamana aceasta, Casa de Cultura Liliesti din Baicoi, la initiativa primarului Marius Constantin, a organizat un spectacol "surpriza" pentru fostul ambasador Nicolae Iordache, pentru intreaga activitate si pentru implinirea frumoasei varste de 80 de ani.
In cadrul manifestarii, Nicolae Iordache a primit titlul de Cetatean de Onoare al orasului Baicoi, titlu oferit de catre Consiliul Local Baicoi. Acesta a fost sarbatori impreuna cu oameni cunoscuti domniei sale, alaturi de familie,de consilierii Bisericii Tintea si de parintele paroh Gugu David, Fostul ambasador a fost incantat de consistenta si varietatea programului pregatit de catre Casa de Cultura.

Sursa foto: Casa de Cultura Baicoi

COMENTARII

64x64

Cornelia Angelescu

Felicitari !

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000