Fostul chitarist al trupei Guns N' Roses va cânta vineri la Ploiești (INVITAȚIE CONCERT VIDEO )

19 Sep 2017 10:40
Fostul chitarist al trupei Guns N' Roses va cânta vineri la Ploiești (INVITAȚIE CONCERT VIDEO )
Filarmonica ” Paul Constantinescu” Ploiești găzduiește vineri, 22 septembrie, de la ora 20:30, un Concert ROCK de neratat! Ron “BUMBLEFOOT” Thal și trupa sa vin pentru prima data la Ploiești într-un Warm-up Concert ce face parte din Festivalul Ziua Chitarelor 5.
Fostul chitarist al trupei Guns N' Roses va urca pe scenă alături de Kyle Hughes la tobe, Dino Fiorenza la bas și Stefano Xotta la chitara secundară, Ron urmând a se ocupa de partea de chitară principală și voce într-un show ce se anunță a fi incendiar.
Evenimentul este un Warm-Up pentru Ziua Chitarelor 5, festival ce va avea loc în luna mai 2018 și va include, pe langă recitaluri de chitară și concerte de muzică rock, și master class-uri susținute de importanti chitaristi, primul care a confirmat prezența în acest sens fiind Ron „Bumblefoot” Thal.
Producător muzical internațional și chitarist recunoscut la nivel mondial pentru virtuozitatea și talentul lui, Ron 'Bumblefoot' Thal este un compozitor și cantautor american cu peste 20 de ani de experiență de scenă. Ca și chitarist solo al trupei Guns N'Roses (2006 - 2014), Bumblefoot a fost cap de afiș în cele mai importante festivaluri și concerte Rock din lume, punându-și amprenta prin stilul său unic “fretless” în albumul “Chinese Democracy” (2008). Împreună cu trupa sa, denumită “Bumblefoot” chiar după porecla artistului, Ron a lansat nenumărate albume precum și un DVD LIVE, el fiind, de-a lungul timpului, pe lângă artist muzician “on stage”, și inginer, aranjor, compozitor de jingle-uri TV precum și profesor de producție muzicală la o universitate din New York.
Adrenalină și rock autentic, așadar, vineri, 22 septembrie, de la ora 20:30, când vă așteptăm în sala de concerte a Filarmonicii pentru un Concert Rock de zile și cu nume mari.
Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agentia Teatrală Ploieşti, prețul unui bilet fiind de 50 de lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767