Fostul chitarist al trupei Guns N' Roses va cânta vineri la Ploiești (INVITAȚIE CONCERT VIDEO )

19 Sep 2017 10:40
Fostul chitarist al trupei Guns N' Roses va cânta vineri la Ploiești (INVITAȚIE CONCERT VIDEO )
Filarmonica ” Paul Constantinescu” Ploiești găzduiește vineri, 22 septembrie, de la ora 20:30, un Concert ROCK de neratat! Ron “BUMBLEFOOT” Thal și trupa sa vin pentru prima data la Ploiești într-un Warm-up Concert ce face parte din Festivalul Ziua Chitarelor 5.
Fostul chitarist al trupei Guns N' Roses va urca pe scenă alături de Kyle Hughes la tobe, Dino Fiorenza la bas și Stefano Xotta la chitara secundară, Ron urmând a se ocupa de partea de chitară principală și voce într-un show ce se anunță a fi incendiar.
Evenimentul este un Warm-Up pentru Ziua Chitarelor 5, festival ce va avea loc în luna mai 2018 și va include, pe langă recitaluri de chitară și concerte de muzică rock, și master class-uri susținute de importanti chitaristi, primul care a confirmat prezența în acest sens fiind Ron „Bumblefoot” Thal.
Producător muzical internațional și chitarist recunoscut la nivel mondial pentru virtuozitatea și talentul lui, Ron 'Bumblefoot' Thal este un compozitor și cantautor american cu peste 20 de ani de experiență de scenă. Ca și chitarist solo al trupei Guns N'Roses (2006 - 2014), Bumblefoot a fost cap de afiș în cele mai importante festivaluri și concerte Rock din lume, punându-și amprenta prin stilul său unic “fretless” în albumul “Chinese Democracy” (2008). Împreună cu trupa sa, denumită “Bumblefoot” chiar după porecla artistului, Ron a lansat nenumărate albume precum și un DVD LIVE, el fiind, de-a lungul timpului, pe lângă artist muzician “on stage”, și inginer, aranjor, compozitor de jingle-uri TV precum și profesor de producție muzicală la o universitate din New York.
Adrenalină și rock autentic, așadar, vineri, 22 septembrie, de la ora 20:30, când vă așteptăm în sala de concerte a Filarmonicii pentru un Concert Rock de zile și cu nume mari.
Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agentia Teatrală Ploieşti, prețul unui bilet fiind de 50 de lei.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237