Fostul primar din Băcioi implicat într-un scandal. A ajuns la spital

11 Aug 2017 11:52
Fostul primar din Băcioi implicat într-un scandal. A ajuns la spital
Potrivit unor surse judiciare, fostul primar din Băicoi, Ciprian Stătescu, a fost implicat într-un scandal, ieri seară, în urma căruia a ajuns la spital, fiind rănit cu o sticlă spartă. Conflictul ar fi izbucnit la un local din Băicoi care îi aparține fostului primar dar pe care l-a închiriat unei societăți. Ciprian Stătescu era cu alte două persoane.
" A fost o altercatie intre mai multe persoane intr-un local din Baicoi. Au fost identificati toti participantii. O persoana s-ar fi taiat la genunchi intr-o sticla, motiv pt care a fost transportat la spital. Se fac cercetari pentru loviri si alte violente", a declarat pentru prahova-news.ro, Marian Popescu, purtatorul de cuvant al Politiei Prahova.
Si se pare ca persoana care s-a taiat si a ajuns la spital este chiar Ciprian Statescu.


foto: Primar Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237